5 leuke apps voor uw interieur

5 leuke apps voor uw interieur

25 augustus 2016 | door: kastengigant

Vijf handige interieur-apps

Gaat u restylen, verbouwen of houdt er van om regelmatig een frisse wind door uw interieur te laten gaan? Dan zijn er tal van handige apps die u hierbij kunnen inspireren en ondersteunen. Wij hebben enkele van onze favoriete apps op een rijtje gezet!
1. Pinterest
Pinterest, natuurlijk! Wilt u zich laten verrassen en inspireren door allerlei woonstijlen, inrichtingen en DIY-tips op interieurgebied? Dan mag de Pinterest-app niet ontbreken op uw telefoon.
2. My Pantone
Superhandig, de app My Pantone. Met deze app maakt u een foto van een object (uw nieuwe kast of bank bijvoorbeeld), om vervolgens verschillende kleurcombinaties uit te proberen.
3. Tappainter
Bent u toe aan een nieuw kleurtjes in uw slaapkamer of woonkamer? Met Tappainter ziet u in één oogopslag of de kleur in uw interieur past. Experimenteer en combineer er lustig op los met alle mogelijke kleuren tot u de juiste kleur gevonden heeft. Ook Flexa heeft een soortgelijke app.
4. Magicplan
In Magicplan kan alles! Ontwerp uw eigen interieur: kies meubels, leuke prints voor aan de muur, uw favoriete vloer en maak het compleet met hippe accessoires. Magicplan meet de ruimtes en tekent een plattegrond aan de hand van de foto’s die u maakt. Het resultaat ter goedkeuring naar een vriend of vriendin sturen? Dat kan ook heel gemakkelijk.
5. Online kasten-configurator
OK, het is dan wel geen app, maar toch ook heel handig bij het inrichting van uw nieuwe huis: de online kastenconfigurator van Kastengigant (ja, dat zijn wij!). U kunt online zelf uw eigen maatwerk draaideur-, schuifdeur- of inloopkast ontwerpen en samenstellen. De kosten worden direct aangepast aan de hand van uw keuzes. Bent u blij met het resultaat? Met een klik op de knop bestelt u uw maatwerkkast.
kast advies

Maten opmeten met app, of…

Het kan een behoorlijk karwei zijn om kamers, ramen of zelfs uw hele huis op te meten. De apps Magicplan en Photomeasures helpen u daarbij. Maak foto’s van uw ruimte en de app meet automatisch de grootte op. Handig als u wilt weten hoeveel verf u nodig heeft of als voorbereiding voor een bezoek aan de meubelzaak. Zo weet u meteen of die leuke bank of kast past.
Wilt u de beschikbare ruimte opmeten voor een kast op maat? Dan is (professioneel) handwerk aan te bevelen. Gelukkig hoeft u dat ook geen werk te kosten, want u kunt geheel vrijblijvend gebruik maken van onze landelijke inmeetservice. Bijkomend voordeel: wij nemen daarna ook de volledige verantwoordelijkheid voor de juistheid van de maten!

Lees meer over: ,
Gepost in Werkplek inrichten, Winkelinrichting | Reacties uitgeschakeld voor 5 leuke apps voor uw interieur