Advies van een specialist in kasten

Advies van een specialist in kasten

2 juli 2014 | door: kastengigant

Advies bij het samenstellen van een kast op maat

Voor de meeste mensen is het bestellen van een kast of kastdeur geen alledaagse bezigheid. Dat u geen kastenspecialist bent, beseffen we maar al te goed. We begrijpen dan ook dat u tijdens of na uw bestelling misschien vragen heeft. Misschien wilt u advies bij het ontwerpen van een complete walk in closet. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een persoonlijk advies over de maatwerk kast die u in gedachten heeft. Kom eens langs in één van onze showrooms zodat we u direct advies kunnen geven over een kastsysteem op maat.
kasten showroom

Persoonlijk advies bij u thuis

Heeft u een moeilijke ruimte met schuine wanden of een hoekkast waar u graag advies over ontvangt? Dan is het ook mogelijk om een persoonlijk advies bij u thuis te krijgen. Maak een afspraak met één van onze kastenspecialisten. Onze kastenspecialist bekijkt en meet de ruimte en geeft u informatie over de mogelijkheden. Ook maakt hij een tekening van uw maatwerkkast. Voor slechts 25 euro heeft u een adviesgesprek met een op maat gemaakte offerte.
kastenspecialist

Heeft u andere vragen?

Lukt het niet zo goed om úw kledingkast met schuifdeuren samen te stellen in onze online kasten-configurator? Of heeft u een vraag bij het bestellen van uw nieuwe kastdeur? Dan zijn we per mail en telefoon bereikbaar om al uw vragen over kasten of schuifdeuren te beantwoorden:
Telefoon: 085 – 2102300
Email: info@kastengigant.nl
 

Lees meer over: ,
Gepost in Kasten op maat | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *