Afmetingen van een kledingkast

Afmetingen van een kledingkast

23 maart 2018 | door: kastengigant

Standaard kast? Standaard maten

Standaard kledingkasten komen in standaard maten en afmetingen. De diepte, hoogte en breedte van uw kast liggen dan vast. Dat kan betekenen dat een driedeurskast, die u eigenlijk wilde, net niet past in uw slaapkamer en dat u met een tweedeurs-kledingkast genoegen moet nemen (en dus ruimte tekort komt). Of dat u ruimte heeft voor een veel diepere kledingkast dan u standaard kunt kopen.
Schermafbeelding 2017-06-19 om 12.43.18

Kledingkast op maat laten maken

Het onbenut laten van beschikbare ruimte is zonde. Bovendien wil iedereen juist zoveel mogelijk kastruimte, zeker als het gaat om het opbergen van kleding. De oplossing? Laat uw kledingkast op maat maken. U kunt de kledingkast dan precies volgens de gewenste afmetingen laten maken. En dat niet alleen: het bijkomend voordeel is dat u ook de looks en het interieur van uw kast helemaal zelf kunt bepalen. Wie wil dat nu niet?
witte kledingkast

Welke maten zijn mogelijk?

Als u uw kledingkast op maat laat maken is er veel mogelijk. Van een 1-deurskast tot een 6-deurskast. Van een hoekkast tot een complete inloopkast. Maar, natuurlijk zitten er ook aan een maatwerk kledingkast beperkingen. Wij maken uw kledingkast op maat binnen deze afmetingen:

  • diepte: van 50 cm tot 80 cm
  • breedte: van 120 cm tot 593 cm
  • hoogte: van 30 cm tot 279 cm

Schermafbeelding 2015-05-26 om 1.38.35 PM

Zelf maten invullen

Weet u al precies volgens welke afmetingen u uw kledingkast wilt laten maken? Dan kunt u uw nieuwe kast online ontwerpen en bestellen. In onze online configurator kiest u eerst het type kast en vervolgens kunt u de maten invoeren. Ga direct aan de slag met het samenstellen van uw kledingkast.
luxe zwarte kledingkast
Twijfelt u nog over de maten? Loop niet het risico dat u de maten verkeerd opmeet en laat één van onze experts langskomen. In het geval van een schuine muur of een schuin dak raden wij onze inmeetservice altijd aan. Bijkomend voordeel: na het meten van de maten, zijn wij ook verantwoordelijk voor de juistheid ervan.
hoekkledingkast

Gepost in Kasten op maat | Reacties uitgeschakeld voor Afmetingen van een kledingkast