Archiefkasten op maat

Archiefkasten op maat

17 maart 2016 | door: kastengigant

Het belang van een goede kantoorkast

Een archiefkast is allang geen stoffige, gammele kast meer, die ergens weggestopt staat in een hoekje of in een klein kamertje. Overzicht, ruimte én uitstraling zijn van groot belang. Naast kasten voor particulieren, groeit bij ons de vraag naar kantoor- en archiefkasten. En dat is niet zo gek, want ook in een kantoor geldt dat een mooie, functionele kast bijdraagt aan de sfeer én zorgt voor extra werkgemak.
kantoorkast op maat

Op maat gemaakte kasten

Vooral bij advocaten- en notariskantoren en bedrijven in de financiële dienstverlening moeten veel papieren bewaard worden. Niet alleen bewaard, maar ook regelmatig geraadpleegd worden. Als zo’n archiefkast in uw kantoor staat, waarbij ook klanten over de vloer komen, dan is het van extra groot belang dat het een kast is, die past bij uw interieur en het imago van uw bedrijf. Gevoelige informatie moet achter gesloten deuren staan, andere stukken moeten snel tevoorschijn getoverd kunnen worden. En de kast moet degelijk zijn, want boordevolle ordners zijn zwaar!
Is er een archiefkast te vinden die aan al deze eisen voldoet? Daar komen wij om de hoek kijken. Wij maken namelijk al jaren archiefkasten op maat, die de beschikbare ruimte optimaal benutten en een échte blikvanger zijn in uw kantoorruimte. Bekijk enkele speciale kantoorkasten die wij voor klanten hebben gemaakt.
design kantoorkast

Interieur archiefkast

Niet alleen de uitstraling is van belang. De indeling van een archiefkast is minstens zo relevant. En ook die kiest u helemaal zelf, legplanken of lades, de hoogte van de vakken, alles is flexibel. Bent u benieuwd en weet u precies wat u wilt? Ga dan zelf aan de slag in onze online configurator. In een paar stappen stelt u uw ideale archiefkast samen, met schuifdeuren of met draaideuren.
Schermafbeelding 2014-03-17 om 12.58.57 PM
Heeft u er liever geen omkijken naar? Bel dan onze klantenservice (tel. 085 – 210 2300) om een afspraak te maken met één van onze adviseurs. Wij komen bij u langs, nemen kleurstalen mee en informeren u uitgebreid over alle mogelijkheden. Uiteraard nemen wij ook alle maten op en monteren wij de kast wanneer deze gereed is.
Afspraak_maken
 

Gepost in Kantoorkasten, Werkplek inrichten, Winkelinrichting | Reacties uitgeschakeld voor Archiefkasten op maat