Bedekkingspaneel of passtrook voor kasten

Bedekkingspaneel of passtrook voor kasten

26 maart 2020 | door: kastengigant

Plaats een deksel op je nieuwe kast

Het is een bekend probleem: de ruimte tussen kast en plafond. In een mum van tijd ligt de bovenkant van de kast vol met een dikke laag stof. Je ziet het niet, maar het stof verspreidt zich ook door je kamer, vooral als je een raam openzet. Niet fijn, en zeker niet als er mensen in huis zijn met een allergie voor stof.
Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem. Met een bedekkingspaneel, ook wel een deksel of passtrook genoemd, bedek je het gat tussen de bovenkant van de kast en het plafond, zodat er geen open ruimte meer is en je de muur niet meer ziet.
20a707cec566449f2f7e1887e1032852637260e0xMe9YyDDx8

Mooi afgewerkt met een passtrook

Bedekkingspanelen worden gebruikt om kasten af te werken. We passen ze toe bij allerlei kasten, vaak bij een kledingkast, maar ook bij keukenkasten. De stijl en de kleur van het bedekkingspaneel zijn vaak hetzelfde als die van de kast, maar de plaat is wel wat dunner dan de kastdeuren.
Zo’n passtrook is overigens niet alleen praktisch; het ziet er ook nog eens hartstikke mooi uit. Mits de plaat uiteraard strak gezaagd en geplaatst is, en in dezelfde kleur en stijl als de rest van de kast is gemaakt.
8de32459d04da0829c83b6fcedd5900ac3913e7chHoWqj3rv7

Wil je ook een kast met passtrook?

Aangezien wij alle kasten op maat maken, kunnen we uw nieuwe kast natuurlijk ook plafondhoog maken. Maar soms is dit lastig te realiseren, door buizen, een koof in de muur of een schuine wand. En soms wil een klant gewoonweg geen plafondhoge kast, die helemaal tot het plafond reikt.
Dan is een passtrook of afdekkingsplaat dus dé oplossing. Wil je een nieuwe kast door ons laten maken? Laat ons dan weten dat je de kast af wil laten werken met een passtrook. Wij hebben alle materialen in huis om je nieuwe kast met passtrook perfect passend te maken en te plaatsen.
20a707cec566449f2f7e1887e1032852637260e0YQvpyAIeYM

Los afdekkingspaneel nodig?

Heb je al een kast en zou je daar graag een deksel op geplaatst willen hebben? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Afhankelijk van de kleur en het materiaal van uw huidige kast kunnen wij ook met een los afdekkingspaneel van dienst zijn.
 

Lees meer over: ,
Gepost in Kasten op maat | Reacties uitgeschakeld voor Bedekkingspaneel of passtrook voor kasten