Bepaal zelf de hoogte van uw schuifdeurkast

Bepaal zelf de hoogte van uw schuifdeurkast

13 mei 2015 | door: kastengigant

Normale hoogte van een schuifdeurkast

De hoogte van een standaard schuifdeurkast is normaal gesproken 222 cm. U heeft dan tussen uw kast en het plafond (meestal 250 – 260 cm hoog) nog wat extra ruimte. Deze ruimte kunt u benutten voor spullen die u niet vaak nodig heeft. Denk aan koffers, dekbedden of skikleding. In een paar decoratieve opbergdozen ziet dat netjes uit. Het vervelende is dat zich na een tijdje flink wat stof gaat verzamelen op uw kast, tenzij u wekelijks de bovenkant van uw kast afstoft.
slaapkamerkast met spiegel

Extra hoge schuifdeurkast

Bent u op zoek naar een extra hoge schuifdeurkast? Een kast die van de vloer tot het plafond reikt? Zo’n kamerhoge schuifdeurkast is niet alleen praktisch (geen stof bovenop), maar is ook stijlvol. Als u schuifdeuren kiest in dezelfde kleur als uw muren, lijkt uw slaapkamer of woonkamer veel groter. Woont u in een monumentaal gebouw of industriële loft met een heel hoog plafond? Een kamerhoge kast is dan vaak niet haalbaar. Wij raden u aan om uw schuifdeurkast wél zo hoog en groot mogelijk te laten maken. Een te kleine kast valt in zo’n prachtige, grote ruimte helemaal weg. Terwijl een grote schuifdeurkast juist een mooie blikvanger in uw kamer zal zijn.
loftdeuren

Hoge schuifdeurkast op maat

Een kant-en-klare schuifdeurkast vinden, met de exacte hoogte die u zoekt én die ook nog eens past bij uw smaak en woonstijl, is bijna een onmogelijke opgave. Daarom kiezen veel mensen er voor om bij ons een schuifdeurkast op maat te laten maken. U kunt dan zelf de hoogte van uw kast bepalen. Wij maken schuifdeurkasten van minimaal 30 cm hoog tot maximaal 279 cm hoog.
En het mooie is: u kunt uw schuifdeurkast zelf ontwerpen naar uw eigen smaak. Wilt u een strakke, moderne kast met hoogglans deuren of juist een landelijke schuifdeurkast met stijldeuren? Wilt u een schuifdeurkast met gekleurde deurpanelen, met een houtdecor, een spiegel- of een glazen deur? Alles kan. U kunt zelfs meerdere kleuren of materialen in één schuifdeur combineren.
In onze online kastenconfigurator kunt u de gewenste maten (breedte, hoogte en diepte) van uw schuifdeurkast opgeven en uw eigen droomkast ontwerpen. Ga aan de slag en speel met alle mogelijkheden. Veel ontwerp-plezier!
schuifdeurkast-samenstellen

Lees meer over: , ,
Gepost in Kasten op maat, Schuifdeurkasten | Reacties uitgeschakeld voor Bepaal zelf de hoogte van uw schuifdeurkast