Bibliotheekkast, terug van weggeweest

Bibliotheekkast, terug van weggeweest

4 maart 2015 | door: kastengigant

Schermafbeelding 2013-11-12 om 4.10.48 PM

De bibliotheekkasten van vroeger

Bij een bibliotheekkast denkt u waarschijnlijk aan een antieke, ingebouwde boekenkast in Engelse stijl. Of aan een grote kastenwand van donker hout. Bedoeld voor mensen met een groot huis, waarin plaats was voor een aparte bibliotheek. Zo’n heerlijk leesruimte, liefst met een open haard. Waar u onder het genot van een goed glas wijn rustig een boek kon lezen. Tja, zo’n ouderwetse bibliotheekruimte zien we tegenwoordig niet vaak meer. Maar…. de bibliotheekkast is terug. Klanten vragen weer naar een bibliotheekkast, natuurlijk wel in een andere vorm. Modern, aangepast aan de eisen van deze tijd.
witte boekenkast op maat

Moderne bibliotheekkast op maat

De bibliotheekkasten zijn tegenwoordig strak en modern. Anders dan een losstaande boekenkast, zijn het vaak grote, inbouwkasten die een complete wand (of kamer) vullen. En het liefst willen onze klanten een op maat gemaakte bibliotheekkast, die ze kunnen ontwerpen naar onze eigen wensen. Met grote of kleine vakken. In vergrijsde houttinten of felle kleuren in modern hoogglans. Een volledig open kast of juist met deuren: geheel of gedeeltelijk. Een complete schappenkast of boekenschappen met lades eronder. Met of zonder glas. Alleen voor boeken, met een barkast eronder of met een glazen vitrine voor het tentoonstellen van een verzameling. Alles kan!
IMG_9305

Ontwerp uw eigen bibliotheekkast

In onze online configurators kunt u zelf uw bibliotheekkast ontwerpen. Mocht dat niet lukken of heeft u speciale wensen, omschrijf deze dan in een online offerte-aanvraag of maak een afspraak met één van onze adviseurs bij u thuis.
offerte_aanvragen
 
 

Lees meer over: , ,
Gepost in Boekenkasten, Kastenwand, Werkplek inrichten | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *