Blauw in de slaapkamer

Blauw in de slaapkamer

16 februari 2017 | door: kastengigant

Doen: een blauwe slaapkamer

Wist u dat mensen met een blauwe slaapkamer meer slapen? Het blijkt echt zo te zijn: wiens slaapkamer blauw gekleurd is, heeft een langere nachtrust (gemiddeld bijna 8 uur per nacht!) en meer dan de helft van de blauwe slapers stapt uitgerust, positief en vrolijk uit bed. Waarom hebben we eigenlijk niet allemaal een blauwe slaapkamer?
hoekkast

Welke kleur blauw?

Blauw geeft rust en straalt kalmte uit. Maar het ene blauw is niet het andere blauw. Welke kleur blauw kiest u? Een donkere grijs-blauwe kleur past goed in een moderne of industriële kamer. Aqua, kobalt of azuurblauw zijn blauwe kleuren die aan lucht of zee doen denken. Ideaal dus om een mediterrane sfeer te creëren. Of ga voor klassiek met indigo-blauw. De kleur van het jaar 2017 is volgens een bekend verfmerk Denim Drift. Een stoere kleur blauw! Iets voor u?
Schermafbeelding 2015-05-26 om 1.40.09 PM

Witte kast of kast met hout-decor?

Heeft u de muren al een blauwe kleur gegeven? Kies dan voor een witte kast of een kledingkast in natuurlijke (hout)tinten. Zo geeft uw kast wat tegengewicht aan die zee van blauw. Een witte kledingkast tegen een blauwe muur wordt een echte blikvanger. Bovendien is zo’n witte kledingkast tijdloos en gemakkelijk te combineren met elke andere kleur. Dus als u ooit uitgekeken raakt op uw blauwe slaapkamer, dan past zo’n witte kast altijd in uw nieuwe interieur.
Een kledingkast met een houten decor combineert ook uitstekend met blauw en is erg geschikt om het strandgevoel te creëren. Of combineer meerdere kleuren  (en/of materialen) in uw schuifdeuren, zoals bijvoorbeeld deze meervlaksdeuren met een combinatie van wit en hout-look, zoals in deze afbeelding:
Telerik.Web.UI.WebResource

Blauwe kast

Zijn blauwe muren te gewaagd voor u? Zorg dan dat blauw volop terugkomt in accessoires, zoals beddengoed, kussens en gordijnen. Of kies voor een mooie slaapkamerkast met blauwe schuifdeuren. Niet veel mensen kopen een blauwe kast, en dat maakt zo’n blauwe kast des te mooier! Stel zelf úw blauwe kledingkast samen in onze online configurator en speel met de kleuren. Bij de normale schuifdeuren en de meervlaksdeuren vindt u verschillende kleuren blauw (zelfs de nieuwe denim-kleur!) die u kunt combineren met elkaar of met andere kleuren.
Schermafbeelding 2015-08-31 om 12.59.08 PM

Lees meer over: , ,
Gepost in Kledingkasten, Slaapkamerkasten | Reacties uitgeschakeld voor Blauw in de slaapkamer