Boekenkast online ontwerpen

Boekenkast online ontwerpen

10 mei 2018 | door: kastengigant

Ontwerp zelf uw nieuwe boekenkast

Ziet u uw ideale boekenkast al helemaal voor u? Een moderne, strakke hoogglans kast in de woonkamer of juist een robuuste, houten boekenkast voor in de studeerkamer? Of een grote boekenkast van wand tot wand?
Dan neemt u natuurlijk geen genoegen meer met een standaard kast van een bouwmarkt of eentje die u overal ziet. Vindt u de stap om een meubelmaker of ontwerper in de arm te nemen net iets te groot? Kies dan voor een mooie middenweg: ontwerp zelf uw boekenkast.
buecherregale

Offline of online ontwerpen

Er zijn twee manieren om zelf een boekenkast te ontwerpen:
1. Maak een tekening of schets van de boekenkast zoals u deze in uw hoofd heeft. Of wellicht heeft u op internet een boekenkast gezien die u graag wilt laten namaken? Stuur dan deze foto door. Meet ook de maten op van de ruimte waar de kast komt te staan en maak eventueel een foto van de ruimte. Stuur de schets, maten en foto’s via dit formulier naar ons. Wij maken vervolgens een ontwerp en u ontvangt een offerte van ons.
2. Ga zelf aan de slag in onze online kasten-configurator. U heeft volop keuzemogelijkheden: wilt u een boekenkast met schuifdeuren, draaideuren, een open kast of een combinatie? Maak uw keuze en start direct met het online ontwerpen van uw droom-boekenkast. Let wel op, in de configurator is veel mogelijk, maar niet alles. Heeft u een designkast in gedachten met specifieke wensen (bijv. een hoek-boekenkast of een boekenkast onder een schuin dak)? Volg dan stap 1.
regal-dachschrage

Boekenkast met speciale wensen

Een boekenkast is niet alleen voor de boekenverzamelaar een populair meubelstuk. Een boekenkast is ook een echte sfeermaker in de woonkamer én reuzehandig om moeilijke ruimtes op te vullen. Bijvoorbeeld een hele smalle boekenkast in de woonkamer, een ruimte onder een schuin dak of een extra hoge boekenkast tot het plafond. U kunt uw boekenkast ook integreren in een tv-meubel en er een wandkast van maken.
witte boekenkast op maat
Kortom, er zijn heel veel mogelijkheden voor uw boekenkast. Wilt u advies bij het ontwerp? Wij helpen u graag. Bel onze klantenservice (tel. 085 – 210 2300) voor de mogelijkheden of kom langs in één van onze showrooms.
kast schuine wand
 

Lees meer over:
Gepost in Boekenkasten | Reacties uitgeschakeld voor Boekenkast online ontwerpen