Computerkast laten maken

Computerkast laten maken

24 januari 2019 | door: kastengigant

Wat te doen met de computer in de woonkamer?

U wilt uw woonkamer sfeervol en gezellig inrichten. Met mooie meubels, een kleur verf op de muur waar over nagedacht is, planten, kaarsjes een een grote, logge computer. Oké, iets hoort hier niet in het rijtje thuis… Heeft u ook een computer in de woonkamer staan? En is dat eigenlijk een doorn in uw oog? De oplossing is een dichte kast voor uw computer.
wandkast woonkamer zwart

De oplossing: computer in kast wegwerken

Met een computermeubel of een computerkast werkt u de computer netjes weg en heeft u twee meubelstukken ineen:

  1. Een bureau waar de computer en het beeldscherm in staan en waar u aan kunt werken;
  2. Een kast met extra opbergruimte, waarin u meteen alle hinderlijke kabels kunt wegwerken. Natuurlijk een kast met deuren: zit u niet achter de computer? Dan gaan de deuren dicht. Dag lelijke computer, hallo mooie kast!

keukenkast

Dichte computerkast

Wat zijn de opties? U kunt uw computer plaatsen in een dichte kast, met schuifdeuren of met draaideuren. Een combinatie is ook mogelijk: een kast met een open en gesloten gedeelte. Ideaal voor een grote wandkast in de woonkamer, waar u ook boeken, foto’s en planten in wilt zetten. Zo’n wandkast is ook erg praktisch als u thuis werkt en geen aparte werkkamer heeft. U kunt dan paperassen, studiematerialen en andere werkspullen handig en uit het zicht opbergen.
raffito twist kast

Computerkast op maat laten maken

U kunt een computerkast kopen; er zijn veel standaard modellen verkrijgbaar. Maar, verdiep u eerst eens in een computerkast op maat. Zeker als u of uw kinderen vaak achter de computer zitten, dan is de hoogte van het werkblad erg belangrijk.
Bovendien kunt u de kast voor uw computer helemaal laten maken naar uw eigen wensen qua kleur, design en materiaal én perfect passend maken bij uw interieur. Misschien heeft u een hoek vrij en is een hoekkast een goed idee. Misschien is een kast van wand tot wand de ideale oplossing voor u. Met niet alleen ruimte voor de computer, maar ook voor boeken, foto’s en sfeervolle accessoires.
Meer weten? Informeer vrijblijvend naar de maatwerk-mogelijkheden en kosten of ga zelf aan de slag en ontwerp uw computerkast in onze online kasten-configurator.
Schermafbeelding 2018-04-04 om 16.23.42

Lees meer over:
Gepost in Kasten op maat, Werkplek inrichten | Reacties uitgeschakeld voor Computerkast laten maken