8 september 2016 | door: kastengigant

Een echte mannen-kledingkast

Bestaat het wel: een echte mannenkledingkast? Waar letten mannen eigenlijk op als zij een kleerkast op maat laten maken? Vereist herenkleding een andere kastindeling? Moet een kast vooral functioneel zijn voor mannen? Of doet de ‘look’ er ook toe?
loft kasten

Een kast met een stoere, mannelijke uitstraling

Mannen houden vaak van donkere kleuren en robuuste, stevige materialen. In een typisch manneninterieur zien we vaak een industriële look. Een kledingkast met loftdeuren past prima in deze stoere woonstijl.
broekenrek

Hangruimte voor pakken en overhemden

Voor de zakenmannen zijn strak gestreken overhemden en pantalons van groot belang. Dus is voldoende hangruimte essentieel. En een speciale broek- of pantalonhouder zorgt er voor dat alle pantalons netjes in de plooi blijven.
kledingkast opruimen

Ladenblok

Ook heren houden van overzicht en orde. Want dat is gemakkelijk én snel. We plaatsen dan ook veel ladeblokken in ‘echte’ mannenkasten. Denk aan aparte lades voor sokken, sportsokken en ondergoed. Ook voor het opbergen van echte mannen-gadgets zoals zonnebrillen en horloges is een lade handig.
UittrekbareLegplank

Ruimte voor sportkleding

Mannen zien sportkleding het liefst gescheiden van andere kleding. Reserveer dus een paar legplanken voor sportkleding. En zorg er voor dat die gemakkelijk bereikbaar zijn (dus niet de twee bovenste planken). Het werkt namelijk extra stimulerend om te gaan sporten!
Schermafbeelding 2016-08-25 om 12.11.49 PM

Vergeet de accessoires niet

Comfort is belangrijk. Mannen houden dan ook van handig accessoires, die gemaakt zijn om het leven gemakkelijker te maken. Voor stropdassendragers is een stropdassenrek erg handig. Ook de riemenhouders zijn populair bij de heren.
Schoenenrek

Shirtjes: hangen of leggen?

Uit onderzoek blijkt dat bij mannen t-shirts het meest ongedragen in de kast blijven liggen. Herkenbaar? Wij denken dat het ophangen van t-shirts een oplossing kan zijn, omdat u dan beter zicht heeft op uw collectie. Denk altijd goed na over de hoeveelheid hang- en legruimte die u nodig heeft!
garderobe_lift

Wilt u ook een echte mannenkast laten maken?

Stel uw eigen kast op maat samen in onze online kastenconfigurator. En bestel uw kast meteen online. Of maak een afspraak voor een persoonlijk advies bij u thuis. Wij meten uw ruimte dan ook meteen op en bekijken welke mogelijkheden u heeft. Natuurlijk zullen wij u ook uitgebreid informeren over alle typen kastdeuren, omlijstingen en andere opties. Gemakkelijker kan het niet.
Afspraak_maken

Lees meer over:
Gepost in Kledingkasten | Reacties uitgeschakeld voor