De voordelen van een schuifdeurkast in de slaapkamer

De voordelen van een schuifdeurkast in de slaapkamer

18 oktober 2018 | door: kastengigant

Voordeel: ruimtebesparend

Bent u op zoek naar een nieuwe kast voor in uw slaapkamer? Een kast met veel opbergruimte en eentje die perfect past bij uw interieur? Een schuifdeurkast op maat biedt precies dat.
Bovendien heeft een schuifdeurkast het grote voordeel dat u geen rekening hoeft te houden met de draaicirkel van de deur bij het openen. In een slaapkamer, waar het toch al vaak passen en meten is met de meubels, is dat een welkome ruimtebesparing ten opzichte van een draaideurkast.
zwart-witte kast

Voordeel: de indeling

Een opgeruimde slaapkamer is goed voor uw nachtrust. Dat betekent dus dat u een slaapkamerkast nodig heeft, die precies de opbergruimte biedt die u nodig heeft. Waar gaat u de kast voor gebruiken?
Kleding natuurlijk, maar wat voor kleding? Draagt u maatpakken, pantalons, stropdassen en sjaals? Of heeft u juist veel jurken en rokjes? Of draagt u meestal T-shirts en sportieve kleding?
Afhankelijk daarvan bepaalt u het kastinterieur: extra hangruimte of een broekenrek, een schoenenrek of een extra lademodule in uw kast voor sokken en ondergoed. Inventariseer dus eerst goed wat uw opbergbehoefte is en stel dan uw ideale kastinterieur samen.
Schermafbeelding 2015-05-26 om 1.38.35 PM

Voordeel: stijl en kleur

Heeft u een moderne slaapkamer? Een landelijke slaapkamer? Gaat u juist voor de robuuste look of de rustgevende Scandinavische sfeer? Voor elke inrichting is een passende schuifdeurkast te vinden, bijvoorbeeld:

  • Een schuifdeurkast met barndeuren is heel trendy én past in een landelijke, rustieke en romantische slaapkamer.
    barndeuren
  • Een witte, serene slaapkamer vraagt om een dito kast: een schuifdeurkast met witte melkglas meervlaksdeuren.
    witte kledingkast
  • Stoer, industrieel en toch ook warm, dat is een schuifdeurkast met Italiaanse loftdeuren.
    loftdeuren

Voordeel: online kopen

Heeft u al een schuifdeurkast voor uw slaapkamer in gedachten? We doen er nog een voordeel bij! En dat is dat u een maatwerk schuifdeurkast gemakkelijk online kunt samenstellen en kopen. U hoeft er de deur niet voor uit, want wij leveren de kast als bouwpakket bij u thuis. Als extra service zetten wij de kast ook nog voor u in elkaar, indien gewenst. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
losse kastdeuren
Benieuwd wat uw schuifdeurkast gaat kosten? Ga snel naar onze online kastendesigner en stel de ideale kast voor uw slaapkamer samen. De prijs van de door u samengestelde kast wordt direct getoond.
schuifdeurkast

Lees meer over:
Gepost in Schuifdeurkasten, Slaapkamerkasten | Reacties uitgeschakeld voor De voordelen van een schuifdeurkast in de slaapkamer