Design kasten op maat

Design kasten op maat

30 juni 2016 | door: kastengigant

Een mooie design kast  voor uw woonkamer

Heeft u uw zinnen gezet op een op maat gemaakte designkast? Een pronkstuk voor uw boeken of een televisiemeubel in een strak, modern design? Het is een mooi vooruitzicht om uw woonkamer, slaapkamer of studeerkamer met een fraaie design kast te verrijken. Voor het zover is, is het aan u om te bepalen hoe uw kast eruit komt te zien. Laat u inspireren op deze blog en bekijk kasten die wij voor anderen maakten op onze website. Of heeft u het ideale ontwerp al in uw hoofd?
boekenkast met ongelijke vakken

Een droomkast volgens uw eigen ontwerp

Wij maken uw designkast op maat, precies volgens uw wensen. Hoe gaan we te werk? Dat kan op verschillende manieren. Weet u precies wat u wil? U kunt uw eigen designkast online ontwerpen en samenstellen in onze kastenconfigurator. Of stuur ons uw tekening, schets of foto’s. Wij sturen u vervolgens een scherpe offerte toe.
Het komt echter vaker voor dat we samen met de klant om tafel zitten. Speciale wensen kunnen we zo duidelijk afstemmen en wij kunnen met u meedenken over een slim design, dat tegelijkertijd past in uw budget. Dit kan in onze showroom of bij u thuis.
wandkast woonkamer zwart

Wat is er allemaal mogelijk?

Eigenlijk is de vraag, wat is er niet mogelijk? Want binnen ons assortiment aan materialen, kleuren en afwerkingen kunnen wij voor de meest uiteenlopende wensen een mooie designkast op maat maken. Ook praktische zaken, zoals het wegwerken van kabels, een kast onder een schuin dak of tegen een schuine wand zijn voor ons geen probleem.
Wij werken met materialen van hoge kwaliteit, maar wel tegen betaalbare prijzen. Dus ook als u al een offerte van een andere kasten-leverancier heeft, het loont zeker de moeite om een concurrerende prijs bij ons op te vragen.
raffito twist kast

Design kasten op kantoor

Ook op kantoor misstaat een mooie, unieke design kast niet. Een blikvanger die u afstemt op uw huisstijl, logo en de rest van uw interieur maakt een goede indruk bij uw klanten. Als u ook nog eens goed nadenkt over de indeling en het interieur van uw kast, heeft u er ook praktisch veel plezier van. Wij denken graag met u mee!
woonkamerkast

Lees meer over: ,
Gepost in Kantoorkasten, Kasten op maat, Woonkamerkasten | Reacties uitgeschakeld voor Design kasten op maat