Deuren voor een bestaande inbouwkast

Deuren voor een bestaande inbouwkast

2 november 2017 | door: kastengigant

Wat te doen met de inbouwkast?

Een inbouwkast is handig, je kunt er veel spullen in kwijt. In veel huizen zitten dan ook inbouwkasten. Maar niet iedereen is er even blij mee. Zo’n oude inbouwkast is namelijk vaak een open kast. En dat betekent meestal een rommelige aanblik, omdat alle spullen in het zicht staan én stof vangen.
Bent u die open inbouwkast beu? Maar wilt u de opbergruimte niet kwijt? De oplossing is simpel: plaats een deur voor uw inbouwkast.
Schermafbeelding 2017-06-19 om 12.43.18

Losse deuren voor uw inbouwkast

Het is mogelijk om voor een bestaande inbouwkast losse of nieuwe deuren te kopen. U slaat hiermee twee vliegen in één klap: u creëert meer rust in de ruimte en een mooie deur, die past bij uw interieur, geeft ook sfeer aan de ruimte. Het wordt een ware make-over van uw kamer!
wandkast woonkamer zwart

Aanrader: ga voor schuifdeuren

Schuifdeuren nemen weinig ruimte in beslag en zijn met het handige schuifdeursysteem los te kopen en gemakkelijk te plaatsen. U kunt dit zelf doen of door één van onze vakmannen laten monteren. U bepaalt helemaal zelf hoe uw deur eruit komt te zien, qua kleuren en design, zodat deze perfect aansluit bij uw interieur. U kunt uw ideale deur zelfs online samenstellen. Kiest u voor moderne hoogglans deuren, landhuisdeuren of liever hippe barndeuren?
barndeuren
Goed om te weten: ook voor een lage inbouwkast (bijvoorbeeld op zolder) of een kast onder een schuin dak kunt u een losse schuifdeur kopen. Bij ons worden alle schuifdeuren op maat gemaakt, dus voor elke inbouwkast maken wij een passende deur.
zolderkast

Deuren van uw inbouwkast vervangen

Heeft u al een deur voor uw inbouwkast, maar is deze aan vervanging toe? Of heeft u een nieuw huis gekocht en vindt u de bestaande kastdeuren niet passen bij uw interieur? Stuur ons een foto van de huidige inbouwkast én deurconstructie, zodat wij u kunnen adviseren over de beste oplossing voor uw nieuwe deuren.
loftdeuren raffito

Lees meer over:
Gepost in Kastdeuren | Reacties uitgeschakeld voor Deuren voor een bestaande inbouwkast