Draaideurkast voor de slaapkamer

Draaideurkast voor de slaapkamer

13 april 2017 | door: kastengigant

Draaideurkasten voor grote slaapkamers

Een draaideurkast is een populaire kast voor de slaapkamer. Handig om kleding of beddengoed op te bergen. Een voorwaarde voor een draaideurkast in uw slaapkamer is wel dat u over voldoende ruimte beschikt. U moet namelijk rekening houden met de draaicirkel van de kastdeuren.
Is uw slaapkamer groot genoeg? Ga dan snel op zoek naar uw ideale draaideurkast. Of stel zelf úw draaideurkast op maat samen. Wij zetten graag enkele tips en mogelijkheden op een rij.
ProEXR File Description =Attributes= channels (chlist) compression (compression): Zip16 dataWindow (box2i): [0, 0, 4999, 3199] displayWindow (box2i): [0, 0, 4999, 3199] lineOrder (lineOrder): Increasing Y pixelAspectRatio (float): 1.000000 screenWindowCenter (v2f): [0.000000, 0.000000] screenWindowWidth (float): 1.000000 =Channels= A (half) B (half) G (half) R (half)

Rechte wandkast of een hoekkast?

Afhankelijk van de benodigde opbergruimte en de grootte van uw slaapkamer bepaalt u het aantal kastmodules. Eén module bestaat uit twee deuren. Het is ook mogelijk om te beginnen of eindigen met een halve module. Alles is mogelijk bij onze maatwerk kasten. U kunt bijvoorbeeld ook draaideuren combineren met een open kastgedeelte. De open kastplanken zijn ideaal voor mooie accessoires of voor het plaatsen van een televisie.
En is de muur niet lang genoeg? Maar er dan een hoekkast van. Een hoekkast met draaideuren is ook erg geschikt voor een kledingkamer of als inloopkast. Een rechte kastenwand met draaideuren kunt u zelf online samenstellen. Wilt u de mogelijkheden voor een hoekkast bekijken? Stuur ons dan een foto van uw slaapkamer of maak gebruik van onze inmeetservice.
zwarte kast woonkamer

Draaideurkast met interieur naar wens

U kunt de indeling van uw draaideurkast zelf bepalen: hang- en legruimte, ladenblokken en luxe items zoals een dassenrek of riemhouder. Heeft u een indrukwekkende schoenencollectie? Misschien is het een goed idee om één kastdeel geheel voor uw schoenen in te plannen. Op de foto hieronder ziet u een draaideurkast speciaal gemaakt voor schoenen. De legplanken zijn verstelbaar en de twee lades zijn handig voor sokken of onderhoudsproducten voor de schoenen. Iets voor u?
schoenenkast op maat

Draaideurkast op maat

Kies voor de voordelen van een op maat gemaakte draaideurkast. U benut uw ruimte optimaal en u heeft het meeste plezier van uw kast als ook de indeling helemaal gemaakt is volgens uw eigen wensen. Wilt u een strakke witte draaideurkast voor uw moderne slaapkamer? Of kiest u liever een eiken kleur voor de deuren, zodat ze passen in een warme, Scandinavische of naturel slaapkamer? U kunt kiezen uit maar liefst 23 kleuren en uitvoeringen. Benieuwd? Kijk snel en stel zelf uw draaideurkast samen in onze online configurator.
Bent u al bij de Gamma, Praxis, Ikea of andere bouwmarkt gaan kijken voor een draaideurkast omdat budget ook een rol speelt? Laat u dan verrassen door de lage prijzen van onze op maat gemaakte draaideurkasten.
 

Gepost in Draaideurkasten, Hoekkasten, Slaapkamerkasten | Reacties uitgeschakeld voor Draaideurkast voor de slaapkamer