Draaideurkast voor uw slaapkamer

Draaideurkast voor uw slaapkamer

29 oktober 2014 | door: kastengigant

Nadeel van een schuifdeurkast

Deelt u, net als de meeste mensen, uw kledingkast met uw partner? En hebben jullie elk een eigen gedeelte in de kast? Denk dan even goed na voordat u een schuifdeurkast gaat kopen. Als u vaak tegelijkertijd met uw partner kleding uit de kledingkast moet pakken, kan een kast met schuifdeuren lastig zijn. Als één gedeelte van de kast geopend is, kan het tweede gedeelte van de kast namelijk niet gebruikt worden. U moet dan steeds wachten tot uw partner klaar is. In dat geval is een draaideur misschien een betere oplossing…
draaideurkasten

Voordeel van een draaideurkast

Een kledingkast met draaideuren kunt u zonder problemen met twee personen tegelijk gebruiken. Zonder dat u elkaar in de weg zit. Bovendien kunt u alle deuren tegelijkertijd open klappen als u een snel overzicht van al uw kleren wilt.
draaideurkast1

Draaideurkast op maat

Het uiterlijk van uw nieuwe draaideurkast kunt u tot in detail afstemmen op uw slaapkamer interieur. In onze online configurator kunt u uw draaideurkast zelf samenstellen. Kies uit verschillende kleuren, luxe decors en bijpassende handgrepen. Al onze draaideuren zijn voorzien van een luxe softclose deursluiting. Zo vallen uw kastdeuren altijd zachtjes dicht.

Lees meer over: , ,
Gepost in Kledingkasten | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *