5 november 2015 | door: kastengigant

U noemt het een dressing?

De inloopkast is een erg populaire kast in Nederland en België. Met één klein verschil: in België wordt deze populaire kledingkast een dressing genoemd. Uiteindelijk maakt de naam niet zoveel uit. Wel van belang zijn de prijs, de kwaliteit en de looks. Voor de optimale combinatie van die drie elementen in een dressing of inloopkast kunt u bij ons terecht. En dan maakt het niet uit of u in Nederland woont of in België. Wij leveren onze kasten ook in België.
garderobekast

Dressing op maat

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe dressing voor uw woonhuis? Zorg ervoor dat u voldoende tijd neemt om goed rond te kijken, zodat u precies weet hoe uw dressingkast eruit moet zien. Er is namelijk veel mogelijk bij het samenstellen van uw dressing. Niet alleen op het gebied van design, kleuren en materialen, maar ook als het gaat om de indeling, accessoires en kastafwerking. Lees deze handige tips bij het ontwerpen van een dressing en/of ga direct zelf aan de slag in onze online configurator.
Kastengigant

Dressing voor scherpe prijs

De uitstraling en indeling van uw dressing zijn belangrijk. De prijs natuurlijk ook. Vaak denkt men dat een dressingkast op maat per definitie onbetaalbaar is, door prijzen in een te dure offerte. Laat u niet bij voorbaat afschrikken, want naast de kwaliteit van onze dressingkasten, zijn onze lage prijzen nog een reden om over de grens te kijken. In Nederland zijn wij de goedkoopste. In België ook? U ziet het direct in onze online configurator: stel uw dressing op maat samen en u ziet direct de prijs.
Schermafbeelding 2015-05-26 om 1.38.35 PM

Persoonlijk advies

Als u in België woont, is het een eindje rijden naar onze showrooms in Noord-Holland voor het bezichtigen van onze dressingkasten. Woont u in de provincie Antwerpen? Dan komen we graag bij u langs om de juiste maten op te nemen en u te adviseren over slimme oplossingen voor hoeken of een schuine wand. Vraag direct onze inmeetservice aan of beschrijf uw wensen en situatie en vraag een (concurrerende) offerte aan.
offerte_aanvragen

Lees meer over:
Gepost in Inloopkasten, Kledingkasten | Reacties uitgeschakeld voor