Een boekenkast met deuren, ook iets voor u?

Een boekenkast met deuren, ook iets voor u?

23 april 2015 | door: kastengigant

Een boekenkast met deuren is zo gek nog niet

Eerlijk is eerlijk: de meeste klanten kopen een open boekenkast. Maar boekenkasten met deuren zijn in opkomst. Dat kan een volledig gesloten boekenkast zijn of een combinatie van open en gesloten vakken. Een boekenkast met deurtjes is erg praktisch. De boeken blijven stofvrij en het afstoffen van de deurtjes gaat een stuk sneller dan het afstoffen van alle boeken. Deuren bieden ook privacy. Het is leuk om met anderen over boeken te praten, maar een boekencollectie is ook heel persoonlijk. En persoonlijke dingen wilt u niet altijd delen met anderen.
witte boekenkast op maat

Gaat u voor schuifdeuren of draaideuren?

U kunt uw boekenkast voorzien van schuifdeuren of draaideuren. Schuifdeuren passen goed bij een grote, hoge boekenkast. Zo’n schuifdeurkast kunt u ook in een smalle gang plaatsen, omdat u geen extra ruimte nodig heeft voor openslaande deuren. In een boekenkast, waarin u open en gesloten vakken combineert, worden draaideurtjes geplaatst. De deurtjes sluiten geruisloos vanwege het softclose-systeem.
Schermafbeelding 2014-03-17 om 12.58.57 PM

Hoe wilt u uw boekenkast indelen?

U bepaalt zelf de indeling van uw boekenkast. Alles is mogelijk: gelijke vakken, ongelijke vakken, hoge smalle vakken of lage brede. Misschien vindt u het handig om lades aan uw boekenkast toe te voegen? Inventariseer dus eerst uw wensen. Wilt u alleen boeken in de kast opbergen? Of ook dvd’s, cd’s of een andere verzameling? Bestaat uw boekencollectie uit grote kunstboeken, kleine pocketboeken of een combinatie van beide? Wilt u misschien nog een tv in de boekenkast wegwerken? Meet de hoogte, breedte en diepte van alle spullen die u in uw kast kwijt wilt en stel aan de hand van deze maten uw ideale kastindeling samen.
woonkamer kast

De deuren geven uw boekenkast karakter

Wilt u een moderne boekenkast met hoogglans deuren? Zwarte, grijze en witte boekenkasten zijn populair. Maar u kunt ook een knalrode kast bestellen, die uw woonkamer een échte oppepper geeft. Er zijn ook hout-decors in allerlei varianten, zoals eiken, walnoot, kersen, noten en het hippe sloophout. Glazen deuren zijn ook mogelijk: blank glas, melkglas of gekleurd glas. Ook meervlaks-schuifdeuren behoren tot de mogelijkheid. Deze deuren zijn opgebouwd uit meerdere vlakken, die u elk van een ander materiaal of andere kleur kunt voorzien. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze stijldeuren met klassieke of moderne belijningen.
U begrijpt het al: als u door ons een boekenkast op maat laat maken, kunt u volledig uw eigen draai geven aan het uiterlijk van uw kast. Ontwerp een boekenkast, die uw eigen smaak en persoonlijkheid weergeeft. Zo creëert u een bijzondere boekenkast met karakter!
Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies bij u thuis of breng een bezoekje aan onze showroom!
Afspraak_maken

Lees meer over: ,
Gepost in Boekenkasten | Reacties uitgeschakeld voor Een boekenkast met deuren, ook iets voor u?