Een exclusieve kast… iets voor u?

Een exclusieve kast… iets voor u?

19 december 2019 | door: kastengigant

Exclusieve kasten op maat

Als je een kamer inloopt, een woonkamer of een slaapkamer, dan is de kast vaak het eerste meubelstuk wat opvalt. Een goede kast past naadloos in het interieur en versterkt de sfeer. Een interieur is persoonlijk. Zorg er daarom voor dat jouw nieuwe kast dat ook is en kies voor een bijzondere, exclusieve kast die past bij het huis en bij jouw eigen smaak.
Schermafbeelding 2019-08-19 om 16.38.01
Met een design kast op maat bent u altijd zeker van een exclusieve kast. Of het nu gaat om een strakke schuifdeurkast, een klassieke draaideurkast, een chique inloopkast, een kast met een industriële look of een kast in een landelijke stijl… het gaat erom dat de kast tot in detail uniek is en past bij jouw woonstijl.
Schermafbeelding 2019-05-29 om 11.17.17

Exclusieve slaapkamerkast

Een slaapkamer is voor de één puur een praktische ruimte om te slapen en voor de ander is het juist een hele persoonlijke kamer met een inrichting waar goed over nagedacht is. Sfeer, stijl en rust ineen. Een slaapkamerkast is een groot meubelstuk en daarmee erg bepalend voor de uitstraling. Kies dus een kast die in harmonie is met de rest van de slaapkamer.
Schermafbeelding 2019-05-29 om 11.25.03

Op maat gemaakte kast

Het is duidelijk, je gaat voor een exclusieve kast, die op maat wordt gemaakt. Hoe pak je dat aan? Bij ons kan dit op verschillende manieren:

  1. Je kunt de kast online samenstellen en bestellen. Ideaal als je de maten nauwkeurig hebt opgemeten en precies weet wat je wil.
  2. Heb je iets om rekening mee te houden? Denk aan een schuin dak, een schuine wand, een leiding waar omheen gebouwd moet worden? Laat dan een adviseur bij je thuis komen om je te adviseren en alles in te meten.
  3. Zit je nog in de oriëntatiefase en weet je nog niet welke kast je wilt laten maken? Een bezoek aan één van onze showrooms is meer dan de moeite waard. Laat je inspireren en neem foto’s van je kamer mee, zodat onze kastenspecialisten je kunnen adviseren.

slaapkamerkast met spiegel
 

Lees meer over:
Gepost in Kasten op maat | Reacties uitgeschakeld voor Een exclusieve kast… iets voor u?