Een Gigantisch 2016

Een Gigantisch 2016

7 januari 2016 | door: kastengigant

Allereerst wensen wij (van Gigantisch BV) u een gigantisch mooi, gezond en gelukkig 2016.
Kastengigant.nl is onderdeel van Gigantisch BV. Gigantisch staat voor online bestelgemak, waarbij we zoveel mogelijk alles op maat maken: horren, deuren, keukendeurtjes en natuurlijk onze op maat gemaakte kasten. Producten van hoge kwaliteit, een goede (montage) service en scherpe prijzen zijn wat ons betreft vanzelfsprekend. En wij staan niet stil, daarom deze update.
lichtkoepelgigant

Gigantisch BV breidt uit in 2016

Wij beginnen het nieuwe jaar goed, want wij breiden in 2016 nog verder uit:

  1. Allereerst lanceren we weer een nieuwe website: Lichtkoepelgigant.nl
    De lichtkoepels kwamen via onze relaties in de bouwwereld op ons pad. Zoals u van ons gewend bent, zijn het lichtkoepels van hoge kwaliteit. A-merk dakkoepels, geproduceerd door de marktleider in Europa: Daylight Technics.
  2. In Hoofddorp hebben we per 1 januari 500 m2 extra ruimte bij onze showroom betrokken. Nóg meer ruimte dus om onze kinderbedden, kasten, deuren en nu ook onze lichtkoepels  aan u te tonen. Hier bent u van harte welkom en vertellen we u bij een lekker kopje koffie graag meer over onze producten en oplossingen.
  3. Ook ons wagenpark is uitgebreid: met maar liefst vier nieuwe bedrijfsauto’s. Allemaal voorzien van mooie bestickering, zodat u ons snel herkent als u ons op de weg tegenkomt!

greenpanel

Greenpanel

Al in 2015 zijn we bij Kastengigant.nl begonnen met de verkoop van Greenpanel, een licht en milieuvriendelijk basismateriaal, waarmee we beweegbare, hoge scheidingswanden en schuifbare panelen maken. Ideaal om een kantoor van een spreekkamer te scheiden, om een grote zaal in twee kleine te verdelen of als schuifdeuren voor een grote inloopkast. Volgende week volgt een uitgebreid artikel over deze Greenpanel scheidingswanden!

Wilt u meer weten over onze producten?

Bel 085-2102300, stel uw vraag online aan onze klantenservice, kom langs in één van onze showrooms of maak een afspraak voor een persoonlijk advies bij u thuis.
 

Lees meer over:
Gepost in Scheidingswand, Schuifdeuren, Werkplek inrichten | Reacties uitgeschakeld voor Een Gigantisch 2016