Een kast kopen in Noord-Holland

Een kast kopen in Noord-Holland

26 oktober 2017 | door: kastengigant

Kasten op maat in Noord-Holland

Oh zo handig, dat online shoppen! Toch kan het soms ook prettig zijn om naar een echte winkel te gaan. Vooral als het gaat om grotere aankopen, zoals een bed of een kast. U wilt dan graag zeker weten dat u de juiste aankoop doet. En dan begint de uitdaging: zoek maar eens een winkel tussen al die webshops.
Woont u in Noord-Holland en wilt u een nieuwe kast kopen? Dan hoeft u niet lang te zoeken. Graag nodigen wij u uit in één van onze showrooms in Noord-Holland: in Hoofddorp of Purmerend.
kastengigant

Showrooms in Hoofddorp en Purmerend

In onze kastenwinkels in Noord-Holland kunt u op uw gemak alle mogelijkheden van onze maatwerk kasten bekijken. Schuifdeurkasten, draaideurkasten, maar ook voor inloopkasten bent u bij ons aan het juiste adres. En wij maken elke kast op maat.
schuifdeurkast
Een ander voordeel van een bezoekje aan onze winkel is dat onze kastenspecialisten u graag voorzien van een deskundig advies. Vergeet dus niet om foto’s mee te nemen en alvast wat maten op te meten van de ruimte waar uw nieuwe kast moet komen te staan.
lageschuifdeurkast

Kastenspecialist bij u thuis

Wist u dat wij ook bij u thuis kunnen komen? Voor speciale kastoplossingen of wensen, zoals een inloopkast, een hoekkast of een kast onder een schuin dak of schuine wand, is het raadzaam om een expert mee te laten kijken. Zo’n persoonlijk advies kunt u inplannen als u bij ons in de winkel bent, maar u kunt ook online een afspraak maken voor zo’n huisbezoek.
hoekkledingkast

Landelijke levering en montage

Onze showrooms vindt u in Noord-Holland en in Brabant (Breda), maar onze service is landelijk. Wij leveren kasten door heel Nederland én België en zetten ze ook voor u in elkaar als u dat wenst.
Zien we u binnenkort in één van onze showrooms in Noord-Holland? De koffie staat voor u klaar!
kastengigant service

Lees meer over:
Gepost in Kasten op maat | Reacties uitgeschakeld voor Een kast kopen in Noord-Holland