Een kast voor het speelgoed

Een kast voor het speelgoed

24 maart 2016 | door: kastengigant

Genoeg is genoeg

Het begint met een lade onder de box. Die puilt al snel uit, vervolgens is de kast waar je eigenlijk je boeken of goed servies in bewaart aan de beurt. Dan volgt een speelgoedkist die eigenlijk een beetje in de weg staat. Voordat u het in de gaten heeft, staat uw hele huiskamer vol. Oh ja, we hebben het over speelgoed. Heel veel speelgoed! Tijd voor een oplossing.
schuine-wand-kast1

Een speelgoedkast

De maat is vol. U wenst een zekere mate van orde en opgeruimdheid en het meest ideale is één enkele opbergplek voor al het speelgoed. Een kast dus. Dit kan een draaideurkast zijn, een schuifdeurkast of een grote ladekast. Alles is afhankelijk van de ruimte die u heeft (en de hoeveelheid speelgoed, dat ook). Denk niet te snel dat een kast niet past, of dat er te weinig ruimte is. Een leeg hoekje of een ruimte onder een schuin dak kan zeer geschikt zijn als plek voor een speelgoedkast.
kinderkamer kastenwand

Slimme oplossingen

Is een losstaande kast echt geen optie, omdat u een kleine woonkamer heeft of u dat teveel in het oog vindt springen? Benut dan andere ruimtes. Als u het fijn vindt, kijken wij graag vrijblijvend met u mee in uw huis om te bepalen wat de beste oplossing is voor uw ‘speelgoedprobleem’. Door onze jarenlange ervaring zien wij vaak mogelijkheden waar u nog niet aan gedacht heeft.
hoekkast

Meer weten?

Bezoek onze website of bel onze klantenservice, tel. +31 (0)85 – 210 2300.

Lees meer over:
Gepost in Kinderkasten, Opbergkasten | Reacties uitgeschakeld voor Een kast voor het speelgoed