Een kast voor je studentenkamer

Een kast voor je studentenkamer

29 oktober 2015 | door: kastengigant

Opgeruimd studentenhuis

En dan is het zover: de start van je studietijd. Eindelijk het huis uit, op kamers! Naast alle leuke dingen die het studentenleven met zich meebrengt, is er een klein puntje van aandacht: het huishouden. Een opgeruimd studentenhuis heeft zo zijn voordelen. Je raakt geen spullen kwijt, je kunt beter studeren en je bezoek hoeft geen hindernisbaan af te leggen naar het toilet. Kortom, een opgeruimd gevoel is best prettig. Ook in een studentenhuis!
Schermafbeelding 2015-06-10 om 3.15.13 PM

Een kast, de basis voor netjes opbergen

Hou houd je je studentenkamer (een beetje) netjes? Kasten en opbergtechnieken, dat is de basis. Je spullen slim en handig opbergen, houdt je kamer overzichtelijk. Onvoldoende kastruimte voor je kleding of niet genoeg plek om je boeken, mappen en andere verzamelingen neer te zetten, resulteert snel in rommel. Houd er ook rekening mee dat er altijd spullen bij blijven komen! Zorg dus voor wat extra speelruimte. Als je alles net kwijt kunt, gaat het snel mis.
kantoorkast met schuifdeuren

De uitdaging: een passende kast vinden

Een kast groot genoeg voor al mijn kleding? Dat past nooit, denk je nu misschien. En toegegeven een studentenkamer is meestal redelijk klein. En met een standaard kast benut je meestal niet alle ruimte die beschikbaar is. Een kast op maat is, vooral voor kleine kamers of een kamer met een schuine wand of schuin dak, dé oplossing. We horen je denken: en de prijs dan? Dat een op maat gemaakte kast niet duur hoeft te zijn, ontdek je op onze website. In onze online configurator kun je direct zien hoeveel jouw kast gaat kosten. Denk goed na over het interieur. Hoeveel hangruimte, legruimte, schoenenrekken en lades heb je nodig? Bij het online samenstellen van je kast kun je namelijk ook precies bepalen hoe het kastinterieur eruit ziet. Ideaal.
draaideurkast1

Schuifdeuren voor een bestaande open kast

Oudere studentenkamers beschikken vaak over een open kast. Heel handig, maar ook snel heel slordig. Een snelle oplossing voor meer rust en orde zijn in dit geval schuifdeuren. Voor een bestaande open kast, van Ikea of een ander kastenmerk, kun je bij ons schuifdeuren op maat bestellen. Ook hier geldt dat wij de allerlaagste prijzen aanbieden. Weer een probleem opgelost.
draaideurkasten

Kastenadvies voor studenten

Wil je meer informatie of een persoonlijk advies voor jouw studentenkamer? Loop eens binnen in één van onze showrooms of bel onze klantenservice. Het maken van een afspraak voor het inmeten of monteren kan heel gemakkelijk online.
Afspraak_maken

Lees meer over:
Gepost in Kledingkasten, Opbergkasten | Reacties uitgeschakeld voor Een kast voor je studentenkamer