Een kast voor uw hobbyruimte

Een kast voor uw hobbyruimte

29 juni 2017 | door: kastengigant

Hobbyspullen opbergen

Bent u ook zo’n fanatieke hobbyist en doet u in uw vrije tijd niets liever dan naaien, scrappen, haken, schilderen of iets anders creatiefs? Dan herkent u ongetwijfeld dit probleem: de hobbykamer is vaak een rommeltje, omdat u te weinig opbergruimte heeft. Een goed opbergsysteem is een must om uw kamer overzichtelijk en werkbaar te houden. Met een op maat gemaakte hobbykast lost u dat opbergprobleem voor eens en voor altijd op.
kantoorkast met schuifdeuren

De juiste kasten voor hobbyspullen

Wat is de juiste kast voor uw hobbyspullen? Natuurlijk is dat voor een groot deel afhankelijk van úw hobby. Er zijn wel enkele gemene delers:

  • Voor uw creativiteit is het belangrijk om uw hobbyspullen te kunnen zien. Alles netjes gesorteerd in een gesloten kast of ladekast opbergen, werkt niet prettig. Kies dus voor een volledig open kast, een kast met een combinatie van open vakken én schuifdeurtjes of voor een kast met glazen schuifdeuren.
  • Een hoge hobbykast kan handig zijn als u veel hobbymateriaal, stoffen of garens op voorraad heeft. Vaak is echter een lage kast praktischer, omdat u dan uw spullen binnen handbereik heeft. En de bovenkant van de kast is handig om spulletjes op te zetten. Of om uw creaties op ten toon te stellen…
  • Lades zijn onmisbaar. Voor kleine frutsels als knopen, kwasten, schroefjes én natuurlijk voor papier.
  • Het gaat niet alleen om de indeling. De juiste kast past ook bij uw interieur en smaak. Kies dus voor kleuren en materialen die bij u passen.

witte boekenkast op maat

Een hobbykast (laten) maken

Heeft u het ontwerp van uw hobbykast al helemaal in uw hoofd zitten, qua indeling en uitstraling? Stuur ons dan een tekening, foto of schets en wij gaan er mee aan de slag. Op basis van uw input komen wij met een voorstel voor uw opbergkast én een scherpe offerte.
schuine-wand-kast1
Wilt u het liefst zelf kijken wat er mogelijk is? Ontwerp uw kast dan zelf in onze online configurator. Bij elke optie die u kiest, ziet u meteen wat de kosten zijn van de door u ontworpen kast.
Telerik.Web.UI.WebResource

Lees meer over:
Gepost in Opbergkasten | Reacties uitgeschakeld voor Een kast voor uw hobbyruimte