21 januari 2016 | door: kastengigant

Schermafbeelding 2015-05-26 om 1.38.35 PM

Wie doet de was?

De was is in elk gezin een continue proces, waarbij er vaak wel wat irritatiepuntjes zijn. Zoals een zoon die zijn was standaard naast de wasmand gooit in plaats van erin, een dochter die elke dag alles uit de kast trekt om te bepalen wat ze aandoet, de was in de wasmand die nooit zichzelf strijkt of zichzelf weglegt in de juiste kast. Kortom, de was vraagt altijd teveel tijd, tijd die u liever ergens anders aan zou willen besteden. Herkenbaar?
Misschien hebben wij de oplossing die u veel tijd bespaart. Namelijk één kamer als grote inloopkast voor het hele gezin.
open inloopkast

Inloopkast voor het hele gezin

Maak in de kamer plaats voor wasmanden, waar u de vuile was van het hele gezin verzameld. En de schone was hoeft u maar op één plek terug te leggen: in de inloopkast. Bovendien vraagt het delen van de garderobekast om structuur; de kinderen kunnen niet zomaar hun kleding op een hoop gooien. Het is zo ook gemakkelijker om de was-taken te verdelen. Maak bijvoorbeeld elke week iemand verantwoordelijk voor het netjes houden van de kast of het opruimen van de was. Gedeelde verantwoordelijkheid spaart tijd en leert oudere kinderen zelfdiscipline. Win-win!
schoenenkast

Hoe, wat en waar?

Lijkt zo’n gedeelde kledingkast u wel wat? Bedenk dan welke kamer u wilt vrijmaken voor de inloopkast. Heeft u een hele grote kamer tot uw beschikking? Dan past de wasmachine en de wasdroger en misschien ook nog bij. Dan heeft u het hele wasproces in één ruimte. Dan is het belangrijk om goed na te denken over het kastinterieur en een handige indeling van de kast. Hoeveel hang- en legruimte is nodig? Waar en hoe bergt u sokken en ondergoed op? Is er ruimte nodig voor accessoires, zoals sieraden, riemen en tassen? Hoeveel spiegels heeft u nodig? Of wilt u elke kastdeur met een spiegel uitrusten?
kledingkast opruimen

Advies nodig bij de aanschaf van uw inloopkast?

Een inloopkast voor het hele gezin is een uitdagend project. Maar, het resultaat is de moeite meer dan waard. Op onze website kunt u zelf úw inloopkast online samenstellen en bestellen. Echter, omdat het zo’n groot project is, adviseren wij u om één van onze kastenspecialisten mee te laten kijken. Plan een persoonlijk advies bij u thuis in en onze kastenspecialist adviseert u niet alleen over alle opties, maar zal ook meteen alles inmeten. Dat is wel zo handig!
Afspraak_maken
 

Lees meer over:
Gepost in Inloopkasten, Kledingkasten | Reacties uitgeschakeld voor