Een lage schuifdeurkast laten maken

Een lage schuifdeurkast laten maken

29 december 2016 | door: kastengigant

Lage schuifdeurkast voor extra opbergruimte

Heeft u een aantal moeilijke plekken in huis, waarvan u denkt ‘daar kunnen we niks mee’? En dat terwijl u opbergruimte tekort komt? Laten die ‘moeilijke’ plekken nu juist vaak de ideale opbergplekken zijn! Denk aan de ruimte onder het schuine dak op zolder. Een ideale plek voor het opbergen van spullen! Maar ook een lage muur of een muur met een groot raam biedt mogelijkheden. Een lage schuifdeurkast eronder en u heeft een zee aan extra opbergruimte!
Schermafbeelding 2015-07-13 om 11.50.15 AM

Lage schuifkast voor op kantoor

Wij plaatsen enorm veel lage schuifkasten op kantoren om diverse redenen: omdat de kast niet boven de ontvangstbalie uit mag steken of omdat een lage archiefkast beter werkbaar is (geen hoge planken waar men niet goed bij kan). Bovendien is een lage kast ook handig om grote kantoormaterialen op te plaatsen of juist wat gezellige plantjes.
woonkamerkast

Schuifdeurkast op maat

Wij raden altijd aan om een lage schuifdeurkast op maat te laten maken. Waarom? Heel simpel, om de kast perfect passend te maken voor úw situatie. Zodat uw lage kast precies past onder de grote raam. Of in die lastige hoek. Op die manier profiteert u maximaal van de beschikbare ruimte. Bovendien kunt u bij een op maat gemaakte kast zelf bepalen hoe úw kast er uit moet komen te zien, zodat uw kast past bij de rest van uw interieur en smaak.
luxe wandkast woonkamer

Hangruimte in een lage kast

Veel standaard lage schuifdeurkasten hebben enkel legruimte. Laat u uw kast op maat maken, dan kunt u ook zelf  het interieur van uw kast bepalen en een roede is dan geen enkel probleem. U moet alleen van tevoren goed bepalen wat u wilt hangen en of dat past in de beschikbare ruimte. Vaak wordt een lage schuifkast met roedes gebruikt voor baby- of kinderkleding en dat werkt prima!

lageschuifdeurkast

Uw schuifkast online ontwerpen en kopen

Wilt u graag een lage schuifdeurkast kopen? Bekijk dan eerst eens op uw gemak wat er allemaal voor mogelijkheden zijn, qua materialen, kleuren, afwerking en indeling én zie wat voor prijskaartje eraan hangt. En het goede nieuws is: u hoeft er niet voor naar de winkel of naar de meubelboulevard,  u kunt dit bij ons heel eenvoudig online bekijken. Ga naar onze online configurator voor schuifdeurkasten, vul de gewenste maten in en bekijk stap voor stap wat kan én wat u wilt. De prijs wordt direct getoond. Is uw kast naar wens? Met een klik op de bestelknop bestelt u uw nieuwe schuifkast.

Meer informatie of  advies

Vaak is een lage schuifdeurkast, op zolder of als inbouwkast, geen recht-toe-recht-aan project en kan het wenselijk zijn dat een professional even meekijkt en de juiste maten op meet. Heeft u behoefte aan zo’n deskundig advies of wilt u gewoon 100% zeker weten dat de maten juist zijn voordat u uw kast gaat bestellen? Bel ons of plan online een afspraak in!
 

Gepost in Kantoorkasten, Schuifdeurkasten | Reacties uitgeschakeld voor Een lage schuifdeurkast laten maken