Een super-de-luxe kledingkast maakt u zo

Een super-de-luxe kledingkast maakt u zo

1 september 2016 | door: kastengigant

Tijd voor een nieuwe kledingkast?

Een nieuwe kledingkast koopt u maar een paar keer in uw leven. Logisch dus, om bij de aanschaf van uw kledingkast goed na te denken over alle mogelijkheden. En dan hebben we het niet alleen over het uiterlijk, maar ook over de indeling van uw kast : de verdeling tussen hang- en legruimte. Van een kast die goed is afgestemd op uw garderobe en leefwijze heeft u jarenlang plezier en praktisch gemak!
In onze kledingkast-artikelen leest u meer over deze mogelijkheden en keuzes. In dit artikel laten wij u zien met welke luxe items u van een nieuwe kledingkast een échte droomkast maakt. Een kast die u nooit meer kwijt wilt 😉

Vijf must-have luxe kast-accessoires

Natuurlijk een op maat gemaakte kledingkast is al een echte luxe. Maar het kan nóg beter. Wat ons betreft zijn er 5 kast-accessoires die in een super-de-luxe kledingkast niet mogen ontbreken. Het zijn stuk voor stuk accessoires die u het leven nóg gemakkelijker maken.
Dit zijn onze 5 must-have kast-accessoires:
Garderobelift
1. Garderobelift / Kledinglift
Het staat erg mooi om uw kledingkast te laten doorlopen tot aan het plafond. Ook in een slaapkamer met een hoog plafond. Of beter gezegd: juist in zo’n slaapkamer staat een plafondhoge kast prachtig! En een garderobelift zorgt er in dat geval voor dat u uw hoge slaapkamerkast optimaal kunt benutten. Met een simpele beweging heeft u de kleding die boven in de kast hangt snel binnen handbereik.
schoenenkast
2. Schoenenrek
Ook als u geen échte schoenengek bent met een gigantische schoenencollectie, doet u uzelf een groot plezier met een ingebouwd schoenenrek in uw kledingkast. Alle schoenen overzichtelijk op een rijtje. Dat bespaart tijd. U hoeft niet langer te zoeken en ziet het paar dat perfect bij uw outfit past meteen staan. De kans om een paar schoenen te ‘vergeten’ is een stuk kleiner. U ziet precies welke schoenen u heeft.
UittrekbareLegplank
3. Uittrekbare legplank
Een handige legplank die u eenvoudig in- en uitschuift. Ideaal voor het vouwen van kleding, handig om kleding of accessoires op te leggen tijdens het aankleden. U kunt er kleding op klaar leggen voor de volgende dag. Ook zien we dat de legplank in de praktijk gebruikt wordt om accessoires (sieraden, parfum, etc.) op te zetten. Snel binnen handbereik en het ziet er gewoon mooi uit.
broekenrek
4. Pantalonhouder / Broekhouder
Handig voor (zaken)mensen die veel pantalons dragen en er netjes uit moeten zien.  Met een broekhouder (die natuurlijk ook uittrekbaar is, voor het gemak!) hangt u uw gestreken pantalons keurig in de kast, zodat ze strak in de plooi blijven. Nog een handig item voor zakenmannen: het stropdassenrek.
riemhouder
5. Riemhouder
U merkt het al: veel van onze luxe kast-accessoires zijn gericht op overzicht en gemak. Zo ook deze uitschuifbare riemenhouder. Nooit meer een riem uit een la trekken en daarbij onbedoeld andere spullen meetrekken. Nooit meer tevergeefs achterin de kast zoeken naar die ene riem die u nodig heeft. Nee, gewoon alle riemen overzichtelijk op een rijtje. Het klinkt simpel, maar het is zo fijn in het dagelijks gebruik.
kledingkast opruimen

Hoeveel kosten die luxe accessoires?

Goede vraag, want die droom-kledingkast moet natuurlijk wel in uw budget passen. Als u uw nieuwe kledingkast samenstelt in onze online kastenconfigurator en u selecteert één of meer van deze kastaccessoires ziet u meteen wat de kosten zijn van de door u geselecteerde accessoires. Wilt u de kledingkasten met alle luxe opties liever eerst met uw eigen ogen bekijken? Kom dan langs in één van onze showrooms.
 

Lees meer over:
Gepost in Kledingkasten, Slaapkamerkasten | Reacties uitgeschakeld voor Een super-de-luxe kledingkast maakt u zo