Een witte slaapkamer

Een witte slaapkamer

1 december 2016 | door: kastengigant

Slaapkamer helemaal wit inrichten

Een witte slaapkamer ademt rust uit. Bovendien komt alles beter uit in een witte kamer; schilderijen, bloemen, kunstobjecten, meubels en kasten. Kan een slaapkamer volledig wit worden ingericht? Absoluut. In een alles-is-wit slaapkamer gaat het vooral om de materialen. Daarmee creëert u een fijne sfeer. Licht doorlatend materiaal zoals linnen (bijvoorbeeld voor gordijnen of plaids) is erg sfeervol. En een heerlijk, zacht hoogpolig vloerkleed voegt direct warmte toe.
witte kledingkast

Witte kledingkasten

Wilt u een witte kledingkast? Ook dan is er heel veel mogelijk. Houdt u van een moderne slaapkamer? Kies dan voor een kast met hoogglans deuren. Mag het iets minder strak? Kies dan voor een kledingkast met schuifdeuren van melkglas. Dit staat erg goed in een witte slaapkamer. Nog meer karakter geven kastdeuren met een frezing. Helemaal in het wit, maar het reliëf voegt sfeer toe in een romantische, of landelijke inrichting. Weten wat er allemaal mogelijk is? Probeer het zelf uit in onze online kastenconfigurator.
witte kledingkast

Steigerhouten hoofdbord maken

Wilt u wat anders doen met uw bed? Of kan uw witte kamer nog een blikvanger gebruiken? Maak dan zelf een wit hoofdbord voor uw bed van witte steigerhouten planken. Bevestig de witte steigerplanken in een speelse opstelling aan de muur. Mooi en persoonlijk!
slaapkamerkast met spiegel

Kleine slaapkamer?

Wit is dé kleur bij uitstek om een kleine slaapkamer groter te laten lijken. Hoe minder kleuren u gebruikt, hoe groter uw slaapkamer lijkt. Dus kies voor witte muren, een lichte vloer en witte kasten. U maakt uw slaapkamer gezellig met accessoires, zoals een lichte dekbedovertrek met een mooie, fijne print. Kies voor een kledingkast met schuifdeuren (neemt minder ruimte in beslag). Grenst uw slaapkamer aan de badkamer? Gebruik dan eenzelfde schuifdeur om de slaapkamer te scheiden van de badkamer. Een kledingkast met spiegeldeuren laat uw kamer ook een stuk groter lijken. Meer tips voor kasten in een kleine slaapkamer, leest u hier.
Telerik.Web.UI.WebResource

Slaapkamer in Scandinavische stijl

In een Scandinavisch interieur wordt veel wit gecombineerd met sporadisch zwart, grijs én hout. Denk aan een eikenhouten vloer, houten balken in het plafond. Een robuuste kledingkast met loftdeuren past erg mooi in een witte Scandinavische slaapkamer. Kies voor lichte houten kleuren of varieer in kleur met de deurpanelen. Erg sfeervol!

Lees meer over: ,
Gepost in Kledingkasten, Slaapkamerkasten | Reacties uitgeschakeld voor Een witte slaapkamer