Een witte slaapkamerkast, doen!

Een witte slaapkamerkast, doen!

26 januari 2017 | door: kastengigant

Witte slaapkamerkasten

In een witte slaapkamer hoort een witte slaapkamerkast. Maar niet alleen in een volledig witte slaapkamer staat zo’n witte kledingkast goed. Witte kasten brengen rust in een kleurrijke slaapkamer en versterken de sfeer in een romantische slaapkamer. Bent u helemaal weg van de Scandinavische stijl? Of heeft een trendy en stijlvolle zwart-witte kast uw voorkeur?
De vraag is: welke witte slaapkamer past het best bij úw smaak en stijl? Wij maken slaapkamerkasten op maat, dus alles kan bij Kastengigant!
witte kledingkast

Schuifdeur of draaideur?

Wilt u een slaapkamerkast met een schuifdeur of een draaideur? Smaak is hierbij belangrijk. Een kast met strakke schuifdeuren van melkglas past erg mooi in een moderne en minimalistische slaapkamer. Wilt u graag een landelijke of romantische stijl creëren? Dan pas een draaideurkast met frezing en mooie grepen beter.
Denk ook aan de praktische aspecten. In een kleine slaapkamer is een schuifdeurkast een slimme keuze, omdat u geen rekening hoeft te houden met de draaicirkel van de deur.
witte kledingkast

De voordelen van wit

Een witte kast past niet alleen in veel slaapkamers en interieurstijlen, een witte kast is ook tijdloos. Een witte kast gaat niet uit de mode en is daarmee een goede investering. Zorg er voor dat u goed nadenkt over de kastindeling, zodat u maximaal profijt en jarenlang plezier heeft van uw witte slaapkamerkast.
Zoals u ziet: veel opties, keuzes en goede redenen om te kiezen voor een witte slaapkamerkast. Staat u te springen om uw ideale kast samen te stellen en wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Ga dan snel naar onze online configurator en ontwerp uw eigen slaapkamerkast.
slaapkamerkast met spiegel

Lees meer over:
Gepost in Slaapkamerkasten | Reacties uitgeschakeld voor Een witte slaapkamerkast, doen!