Een zwarte kast. Wie durft?

Een zwarte kast. Wie durft?

17 december 2015 | door: kastengigant

Zwarte kast in de woonkamer

Een zwarte kast in een woonkamer, kan dat? Zeker weten. Men is vaak bang dat een zwarte kast te saai of juist te dominant is als kleur. Maar met de juiste styling wordt een zwarte kast juist dé blikvanger in uw huiskamer. Of het nu gaat om een zwarte wandkast, boekenkast, room-divider of een buffetkast.
Houdt u van een modern interieur? Of juist van de warme Scandinavische sfeer met veel lichte kleuren en natuurelementen? In deze interieurs komt een zwarte draaideurkast of boekenkast helemaal tot z’n recht. Plaats uw zwarte kast op een witte vloer en tegen een lichtgrijze muur. Een zwarte kast staat ook erg mooi op een lichte marmoleum vloer. Zorg voor enkele zwarte of zwart-witte elementen in uw woonkamer, zoals kussens of een stoel, om de styling af te maken.
zwarte kast woonkamer

Aparte zwarte kast

Maak uw zwarte kast het middelpunt van de keuken door er een krijtbord van te maken. Handig als boodschappenlijstje of om het menu van de dag op te vermelden. En hartstikke leuk voor de kinderen die gezellig kunnen tekenen terwijl u aan het koken bent. Wij kunnen de deuren van uw keukenkast van schoolbordverf voorzien (deze optie staat nog niet in onze online configurator, dus neem even contact met ons op). Dit is ook een erg leuk idee voor de kleerkast van de kinderen!
Een zwarte kast met draaideuren geeft u iets extra’s met originele kastknopjes. Ga op zoek naar mooie witte, zwart-witte of gekleurde deurknoppen om uw zwarte kast een bijzondere look te geven.
keukenkasten

Er is meer dan zwart

Is zwart net iets te zwart voor u? Denk dan eens aan donkergrijs of een combinatie van zwart met een andere kleur. Een open zwarte wandkast tegen een witte muur ziet bijvoorbeeld een stuk minder donker uit. Of kies een aluminium omlijsting voor uw zwarte kast. Ga voor een oosterse stijl met een ‘Japanse’ kledingkast met witte vlakken..
Er zijn tal van opties. Ons advies, ga aan de slag en ontwerp uw eigen kast in onze online configurator. Zo ontdekt u al snel welke mogelijkheden er allemaal zijn.
wandkast woonkamer zwart

Advies van een expert in kasten?

Bent u nog niet helemaal overtuigd of een zwarte kast wel in uw woonkamer past? Of wilt u graag van ideeën wisselen met een echte kastenspecialist? Breng dan eens een bezoek aan één van onze showrooms. Of maak een afspraak met één van onze specialisten bij u thuis. Hij zal u adviseren over alle mogelijkheden, kleurenstalen tonen en kan meteen uw ruimte opmeten.
zwart-witte kast
 

Lees meer over:
Gepost in Keukenkasten, Kledingkasten, Woonkamerkasten | Reacties uitgeschakeld voor Een zwarte kast. Wie durft?