Eetkamerkast op maat

Eetkamerkast op maat

16 april 2020 | door: kastengigant

Eetkamerkasten: praktisch en sfeervol

Een buffetkast in de eetkamer is praktisch. Niet meer heen en weer lopen naar de keuken met je tafellinnen, bestek, borden, glazen en ander servies. Maar het gewoon opbergen in de eetkamer zelf. Aanrader dus. Zeker als je er de ruimte voor hebt.
Zo’n buffetkast, dressoir of eetkamerkast heeft echter ook meteen invloed op de sfeer in de eetkamer. Zorg er dus voor dat je niet alleen praktisch denkt, maar ook de juiste look kiest voor jouw eetkamer of eethoek. Want je wilt er straks urenlang gezellig tafelen met familie en vrienden!
Schermafbeelding 2019-05-29 om 11.15.45

Moderne eetkamerkasten

Ga je voor modern? Dan heb je wellicht je zinnen al gezet op een greeploze hoogglans kast. Een echte blikvanger. Kies voor een kast met kastdeuren, waarbij je een gedeelte van de deuren transparant maakt of afwisselt met een open gedeelte. In de open vakken kun je foto’s en andere decoraties zetten, waarmee je je eetkamer een persoonlijke touch geeft.
Of ga voor speels modern en varieer met verschillende hoogtes en dieptes van de vakken. Tip: met led-spots in de kast maak je een moderne eetkamerkast ook warm en sfeervol.
Schermafbeelding 2019-12-23 om 12.44.17

Is industrieel meer jouw stijl?

Een industriële wooninrichting is populair, dus een eetkamerkast in deze stijl ook. Wil jij een kast die matcht bij je industriële interieur? Combineer dan verschillende materialen in de kast. Bijvoorbeeld stalen deurknoppen of stalen omlijstingen bij een houten kast of bij een kast met een robuuste teak kleur. Ook een donkergrijze eetkamerkast past goed bij de industriële look.
Schermafbeelding 2019-08-19 om 16.40.43

Op maat laten maken

Natuurlijk zijn onze kasten in nog veel meer stijlen verkrijgbaar. Laat je eetkamerkast op maat maken en alles is mogelijk: jij bepaalt kleuren, materialen, afmetingen en het design.
Wil je direct aan de slag? Stuur ons een foto of tekening van jouw gewenste eetkamerkast en wij werken het uit tot een voorstel met een vrijblijvende kostenindicatie. Onze eetkamerkasten worden allemaal op maat gemaakt. En dat voor scherpe prijzen!
schuifdeurkast

Lees meer over: ,
Gepost in Woonkamerkasten | Reacties uitgeschakeld voor Eetkamerkast op maat