Extra kast in de keuken

Extra kast in de keuken

30 mei 2019 | door: kastengigant

Extra kast = extra opbergruimte

Nieuwe keukens worden steeds vaker geplaatst zonder bovenkasten. De reden? De keuken ziet er zonder bovenkastjes veel rustiger en ruimtelijker uit. En de muren gebruik je om extra sfeer te creëren. Bijvoorbeeld met de kleur van de muur, mooie tegeltjes of door kunst aan de muur te hangen.
Maar zo’n mooie keuken zonder bovenkastjes heeft ook een nadeel. Want waar laat je de spullen die je voorheen in die bovenkastjes op kon bergen? De oplossing: een extra kast of kastenwand. En het liefst een kastenwand die je in de muur laat vallen, zodat je de open uitstraling van de keuken behoudt.
Schermafbeelding 2018-04-04 om 16.23.42

Meer sfeer met een extra keukenkast

Zo’n extra kast heeft nog een voordeel: je kunt er nóg meer sfeer mee creëren in je nieuwe keuken. Een strakke, witte designkeuken vraagt bijvoorbeeld om wat meer warmte. Een open vakkenkast is dan een levendige aanvulling op de moderne basis en levert een uniek geheel op. U kunt kiezen voor vierkante vakken of een ongelijke indeling, afgestemd op uw keukenspullen. Denk aan een verzameling theepotten, wijnflessen, kookboeken, mooie voorraadpotten en pannen, die u graag tentoonstelt.
woonkamerkast
Liever een keukenkast met schuifdeuren? Geen probleem. Je kunt ook met schuifdeuren zoveel kanten op. Er zijn zoveel mogelijkheden om een schuifdeur samen te stellen die perfect past bij jouw woonstijl. Lees maar eens wat meer over onze op maat gemaakte schuifdeuren, die je helemaal zelf kunt ontwerpen naar jouw eigen wensen.
Schermafbeelding 2017-06-19 om 12.43.55

Kastenwand als scheiding

Heb je een open keuken in een grote, open ruimte? Dan kun je de kastenwand ook gebruiken als roomdivider tussen woonkamer en keuken. Houd er dan wel rekening mee dat je een mooie achterwand kiest voor je keukenkast.
keukenkast

Keukenkast op maat laten maken

Wat de reden ook is om een extra kast in of bij de keuken te plaatsen: kies voor maatwerk. Met een keukenkast of kastenwand op maat heb je alle keuzevrijheid qua stijl, kleur en indeling, zodat de kast straks perfect past in jouw keuken en bij de rest van je interieur.
Benieuwd naar de mogelijkheden om zelf een extra kast voor je keuken te ontwerpen? Neem contact met ons op, bezoek onze showroom of ga nu zelf aan de slag in onze online kasten-configurator en bestel je nieuwe keukenkast online.
loftdeuren raffito

Lees meer over:
Gepost in Keukenkasten, Voorraadkasten | Reacties uitgeschakeld voor Extra kast in de keuken