Garagekast met schuifdeuren

Garagekast met schuifdeuren

15 oktober 2020 | door: kastengigant

Schuifdeurkast in de garage

In een garage zie je vaak open opbergkasten of stellingen, maar dat ziet er toch zo rommelig uit. Zelfs als het gereedschap is opgeborgen in gereedschapskisten of stapelbare bakken oogt het nog rommelig. De oplossing? Een garagekast met schuifdeuren.
Als je je spullen achter schuifdeuren kunt opbergen, ziet je garage er altijd netjes uit en je hebt alles toch snel bij de hand. Een ander voordeel van schuifdeuren: je hoeft geen rekening te houden met openslaande deuren, dus ook in een kleine garage kun je gemakkelijk een schuifwandkast kwijt.
wandkast

Garage kast op maat

Natuurlijk kun je voor je garage zo’n goedkope, standaard schuifdeurkast kopen, maar die past meestal net niet. Of is niet stevig genoeg. Je kunt ook een stevige garagekast op maat laten maken. Dat hoeft helemaal niet zo duur te zijn (onze prijzen zijn superscherp) en een op maat gemaakte kast is tot op de millimeter nauwkeurig.
Wij adviseren je een wandkast van muur tot muur laten maken. Tot plafondhoogte. Dat ziet er erg mooi uit en je gebruikt de beschikbare ruimte optimaal. Kijk even welke wand het meest geschikt is: de korte of de lange wand.
design kantoorkast

Garage kast zelf online ontwerpen

In onze online kastenconfigurator kun je je garagekast met schuifdeuren zelf samenstellen. Vul de gewenste afmetingen van je kast in, kies de kleur van de schuifdeuren en maak je eigen indeling. Met net zoveel legplanken als je zelf wilt. En een tussenhoogte die voor jou handig is. Denk dus even aan de spullen die je in de kast wilt opbergen: gereedschap, opbergbakken, buitenspeelgoed van de kinderen, sportspullen en misschien een wasmachine. Wil je misschien ook nog wat lades voor los gereedschap en schroeven en spijkers? Zo stel je een mooie, maar ook praktische, schuifdeurkast voor jouw garage samen.
In de configurator zie je meteen wat de door jou samengestelde schuifkast kost. Ben je tevreden over de prijs? Dan kun je de kast ook meteen online bestellen. Zo snel en gemakkelijk is het.
DSC_0011 (1)

Wil je meer weten?

Zoek je een schuifwandkast met een specifieke maatwerkoplossing, zoals een hoekkast of een schuifkast met een schuine wand? Of wil je graag een koof of een aantal leidingen in de garagekast laten wegwerken? Vraag dan een offerte aan en vermeld je specifieke wensen.
Je kunt natuurlijk ook één van onze showrooms bezoeken of een afspraak maken met één van onze kastenspecialisten bij jou thuis.
foto (1)

Lees meer over:
Gepost in Opbergkasten | Reacties uitgeschakeld voor Garagekast met schuifdeuren