Garderobekast in landelijke stijl

Garderobekast in landelijke stijl

28 september 2017 | door: kastengigant

Landelijke kledingkasten

De landelijke stijl is niet meer weg te denken in het interieur. Toch heeft een landelijk interieur niet altijd een hip imago. Maar, wees niet bang, een landelijke kast hoeft er absoluut niet ouderwets uit te zien. Zorg dat u de juiste keuzes maakt in kleur, vorm en styling en u haalt een stijlvol en tijdloos meubelstuk in huis. Wij helpen u op weg!
Schermafbeelding 2017-06-19 om 12.43.18

Klassiek of modern?

Een garderobekast in landelijk stijl kenmerkt zich door rust en eenvoud. Geen blinkende spiegelkast of hypermoderne hoogglans deuren. Toch kan een landelijke kast zowel klassiek als modern zijn. De kleur en de vorm in de deuren (de frezing) maken het verschil. Een landelijke kast met klassieke deuren straalt elegantie en luxe uit en kenmerkt zich door de typische frezing in de deur. Door te spelen met de vormen en de kleuren van de kastdeuren geeft u een geheel persoonlijke draai aan de uitstraling van uw kast.
Schermafbeelding 2017-08-29 om 13.55.01
Wilt u richting modern-landelijk gaan? Kies dan voor een strakke vormgeving, zoals de verticale of horizontale frezingen. Of wat dacht u van de geplankte kastdeuren? Met de juiste kleuren en afwerkingen behoudt u de landelijke uitstraling.
Schermafbeelding 2017-08-29 om 13.52.33

Tips voor de landelijke stijl

Durf te kiezen voor robuust. Een kledingkast met robuuste schuifdeuren haalt bij uitstek de landelijke sfeer in huis. Bijvoorbeeld een kast met barndeuren of loftdeuren.
barndeuren
Let wel op dat u niet teveel ‘stoere’ meubelstukken in één ruimte zet. Meestal is één meubelstuk al genoeg. Waarmee moet u oppassen? Warme aardekleuren kenmerken de landelijke stijl en zijn dus geschikt voor uw nieuwe garderobekast. Echter, pas op met teveel bruin. Heeft u bruine tinten op de muur? Kies dan geen kast in dezelfde kleur; dat maakt oubollig.
stijldeuren2

Landelijke kledingkast op maat

Kriebelt het om zelf aan de slag te gaan met het samenstellen van uw ideale landelijke garderobekast? Ga dan snel naar onze online kastendesigner en bekijk de mogelijkheden (en de prijzen). Wilt u liever een persoonlijk advies bij u thuis? Dat kan natuurlijk ook. En een team van kastenspecialisten staat voor u klaar in onze showrooms.
witte kledingkast
 

Lees meer over: ,
Gepost in Garderobekasten, Slaapkamerkasten | Reacties uitgeschakeld voor Garderobekast in landelijke stijl