Garderobekast met schuifdeuren

Garderobekast met schuifdeuren

16 februari 2018 | door: kastengigant

Tijd voor een nieuwe garderobekast?

Een garderobekast met schuifdeuren heeft u veel te bieden qua opbergruimte. Met een kastinrichting op maat kunt u uw kleren, schoenen en accessoires opbergen precies zoals u dat wilt.
Schermafbeelding 2015-05-26 om 1.37.19 PM
Ook qua uitstraling zijn er veel mogelijkheden voor een kledingkast met schuifdeuren. Droomt u van een kast met loftdeuren in uw industriële interieur? Of wilt u met witte acryldeuren uw moderne woonstijl accentueren? Met een kast met schuifdeuren kunt u alle kanten op.
Schermafbeelding 2018-02-07 om 15.11.25
Benieuwd naar alle mogelijkheden? In onze online kastendesigner kunt u zelf aan de slag met uw garderobekast met schuifdeuren.

Handig: een schuifdeur met spiegel

In de buurt van een garderobekast hoort een grote spiegel te hangen. U moet uw outfit natuurlijk wel van top tot teen kunnen bekijken! Zo’n grote spiegel past echter niet in elke slaapkamer. Bovendien moet u dan ook weer op zoek naar een geschikte spiegel. Met een schuifdeurkast lost u dat probleem in één keer op, want u kunt heel eenvoudig één schuifdeur bestellen met spiegel.
schuifdeuren-hoekkast

Het kastinterieur van uw garderobekast

Luxe accessoires zoals een garderobelift, een dassenrek en een riemhouder, ingebouwde verlichting…. welk level van comfort kiest u? En als we het hebben over luxe, zo’n softclose systeem is natuurlijk wel erg prettig. Gelukkig zit dat standaard op onze schuifkasten.

Garderobekast met schuifdeuren kopen

Heeft u uw ideale garderobekast samengesteld in onze online kastendesigner? Bestel ‘m dan meteen. U ontvangt de kast met een uitgebreide montage-instructie. Geen zin in een klusproject? Schakel dan onze montageservice in.
Schermafbeelding 2017-06-19 om 12.43.18
Vindt u het prettiger om de kasten zelf eerst eens te bekijken en u te laten adviseren? De koffie staat voor u klaar in onze showrooms in Breda, Hoofddorp of Purmerend.

Lees meer over:
Gepost in Schuifdeurkasten | Reacties uitgeschakeld voor Garderobekast met schuifdeuren