Goede kwaliteit kledingkast kopen

Goede kwaliteit kledingkast kopen

9 april 2020 | door: kastengigant

Kledingkasten van goede kwaliteit

Als u bij ons een kledingkast op maat bestelt, bent u zeker van een kast van goede kwaliteit. Een kast die jarenlang mee gaat. Echt vakmanschap. De ervaren meubelmakers, die onze kasten maken, hebben oog voor detail. Elke kast, elke deur, elk schroefje glijdt door de handen van deze professionals. En er is niet alleen vooraf controle, maar ook controle achteraf.
kledingkasten

Waar moet u op letten? Vijf tips

Als u een kledingkast van goede kwaliteit wilt kopen, waar moet u dan op letten? Wij zetten graag vijf tips voor u op een rij:

 1. Materiaalkeuze
  Is de kast gemaakt van MDF, fineer, spaanplaat of massief hout? Elk materiaal heeft andere eigenschappen. MDF is vaak zwaarder en daarmee steviger dan spaanplaat.
 2. Afwerking en details
  Het is belangrijk dat hoeken, rondes en overgangen netjes worden afgewerkt. Let hier op als u kasten in een winkel bekijkt. Denk bijvoorbeeld aan softclose afwerkingen bij deuren en lades. Die verhogen de kwaliteit en levensduur van uw kast. Of een wat dikkere legplank voor een boekenkast, zodat de planken niet doorzakken als u er zware boeken in zet.
 3. Garantie
  Hoeveel garantie zit er op een kast? Bij ons krijgt u maar liefst 10 tot 15 jaar garantie. Tien jaar op alle deuren en kasten van het merk Storemax. Op alle overige deuren en kasten ontvangt u een garantie van maar liefst 15 jaar.
 4. Reviews
  Het is ook altijd de moeite waard om de ervaringen van andere klanten te lezen. Al zegt het natuurlijk ook niet alles, want overal gaat wel eens iets mis. En wat voor de ene klant van het grootste belang is, is voor een andere klant helemaal niet zo belangrijk. Dus lees de reviews goed en vorm uw eigen mening.
 5. Maatwerk of plankwerk
  Wordt de kast op maat gemaakt of is het een kant-en-klare kast? Bij maatwerk mag u doorgaans een hogere kwaliteit verwachten.
 6. Bonustip: bekijk de kast in het echt. Het is lastig om de kwaliteit van een kast online te beoordelen. Dus ga de kast in de winkel of showroom bekijken en voelen, zeker als u twijfels hebt over de kwaliteit.

Schermafbeelding 2019-05-29 om 11.13.13

Kwaliteit versus prijs

Wij maken alle kasten op maat en werken uitsluitend met materialen en merken van goede kwaliteit. Waarom? Heel simpel. Wij geloven dat een kast, en dus ook een kledingkast, lang mee moet kunnen gaan. Het moet een aankoop zijn, waar u dag in dag uit gebruik van kunt maken, zonder dat u inlevert op functionaliteit of gebruiksgemak.
Tegelijkertijd willen we wél concurrerend zijn met prijzen van bouwmarkten en speciaalzaken. En dat lukt ons goed. Doordat we geen voorraad hoeven te houden en jaarlijks zoveel kasten (online) verkopen, kunnen we verrassend scherpe prijzen hanteren. Benieuwd? Kijk eens in onze online kastenconfigurator en stel zelf úw kast samen. De prijs van de door u samengestelde kast ziet u meteen. Of bezoek één van onze winkels en laat een offerte maken.
Schermafbeelding 2018-12-17 om 11.13.47

Lees meer over:
Gepost in Kledingkasten | Reacties uitgeschakeld voor Goede kwaliteit kledingkast kopen