Goedkope kasten op maat

Goedkope kasten op maat

30 maart 2017 | door: kastengigant

Goedkoop maatwerk

Zoekt u een goedkope kast op maat? Of het nu gaat om een kledingkast, een kast voor in de woonkamer of keuken, een inloopkast of schuifdeurkast; wij leveren ze tegen de scherpste prijzen (goedkoper dan bij de bouwmarkten en doe-het-zelf zaken). En dan maken wij uw kast ook nog eens volledig op maat. Denkt u nu: dat kan niet. Lees dan snel verder.
lageschuifdeurkast

Meer dan lage prijzen

Dat een kast op maat bij ons zo goedkoop is, is eigenlijk een extraatje. Wat wij namelijk écht belangrijk vinden is flexibiliteit. Bij ons kunt u een kast laten maken precies zoals u dat wilt. In kleur- of materiaalcombinaties die ú mooi vindt. En wilt u de kast in een ‘onmogelijke’ ruimte plaatsen? Een schuin dak, een schuine wand, leidingwerk, verlaagd plafond of zelfs een hellende vloer is voor ons geen probleem. Wij zien het als een uitdaging!
voorraadkast keuken

Uw kast online bestellen

Goedkoop én gemakkelijk, want bij ons kunt u lekker vanuit uw luie stoel úw droomkast samenstellen. Ontwerp zelf uw kast in onze online configurator. Tevreden met het resultaat? De maten gedubbelcheckt? Met een klik op de knop plaatst u de bestelling.
Fanatieke klussers kunnen de kast zelf plaatsen. Maar bevalt die luie stoel u wel? Schakel dan onze montageservice in en laat onze monteurs uw kast snel en vakkundig in elkaar zetten.
raffito twist kast

Hoeveel kost zo’n kast op maat?

De prijs van de door u samengestelde kast ziet u direct in onze online kastenconfigurator. Toch liever andere kastdeuren? De prijs verandert mee. Ga dus snel aan de slag.
Heeft u al een offerte van een andere kastenwinkel en bent u benieuwd wat wij u te bieden hebben? Stuur de prijsopgave en een tekening of foto naar ons toe en wij laten u graag versteld staan met een scherpe, concurrerende prijs!
offerte_aanvragen

Lees meer over:
Gepost in Kasten op maat | Reacties uitgeschakeld voor Goedkope kasten op maat