Greenpanel scheidingswanden

Greenpanel scheidingswanden

14 januari 2016 | door: kastengigant

Wat is Greenpanel?

Vorige week gaven we al aan dat we druk bezig zijn met Greenpanel scheidingswanden. Een ideaal materiaal om grote, hoge wanden of schuifbare panelen mee te maken. Het Greenpanel basismateriaal wordt afgewerkt met TopLaminaat, in elke gewenste kleur. Net als multiplex, maar het is veel lichter, heeft een betere vochtwering én is milieuvriendelijker. Greenpanel heeft een relatief kleine ecologische voetafdruk en draagt het FSC én CARB2-keurmerk.
greenpanel

Greenpanel voor hoge wanden

De Greenpanel beweegbare scheidingswanden spelen in op de vraag naar schuivende panelen hoger dan 2800 mm. Massieve spaanplaat schuifdeuren zijn te zwaar voor hoge wanden en vereisen extra loopwerk. Greenpanel daarentegen is heel licht en stijf en daardoor bij uitstek geschikt als hoge scheidingswand.
geluidsabsorberende schuifwand

Geluidsabsorberend

Wanneer we de platen voorzien van een ‘akoestisch’ boorpatroon (optioneel), krijgt Greenpanel ook een geluidsabsorberend vermogen. Het boorpatroon heeft een raster van 3 mm gaatjes (door en door geboord) dat gebaseerd is op de opname van middentonen en daarmee het volume van de stem. Hoe dikker de plaat, hoe groter het absorptievermogen. Aan de achterkant is de plaat voorzien van een vlies. Per toepassing wordt het boorpatroon en de dikte van de plaat bepaald voor de optimale akoestische oplossing.
greenpanel schuifpaneel

Stevig

Bovendien bepalen we zelf de dikte van het randhout, waardoor het loopwerk in de deur geplaatst kan worden. Dit resulteert in een stevigere wand. We gebruiken een dubbelassige ondergeleider, waardoor we bij enorme hoogtes en breedtes de kwaliteit van de geleiding garanderen.
hoge schuifwand

Wat is er mogelijk?

Greenpanel kent veel toepassingen. Denk aan schuifwanden, balies, (verdiepingshoge) deuren en hoge kasten in kantoren, spreekkamers, receptie-ruimtes en grote gebouwen, maar ook als kastenwand in slaapkamers.
Greenpanel schuifdeuren worden op maat gemaakt tot een maximale hoogte van 5000 mm hoog en 1200 mm breed. Het systeem kan worden geleverd met een enkele monorail, een dubbele of driedubbele rail. De railset is in 5 kleuren leverbaar. Wij kunnen voor elk type greep een frezing in de deur maken. U kunt onze of uw eigen grepen gebruiken. De productietijd bedraagt drie werkweken.
schuifwandsysteem

Project: scheidingswand in clubgebouw

Onlangs hebben we Greenpanel scheidingswanden geplaatst in een clubgebouw in Purmerend. De schuifwanden zijn uitgevoerd met een softclose systeem. De panelen worden door de softclose opgevangen en dempen daardoor rustig uit naar de wand.

Meer informatie

Zoekt u een oplossing voor een hoge scheidingswand of schuifpaneel? Of wilt u meer informatie over de Greenpanel scheidingswand? Neem dan contact op met onze klantenservice, tel. 085-2102300.

Lees meer over:
Gepost in Kantoorkasten, Scheidingswand, Schuifdeuren, Werkplek inrichten, Winkelinrichting | Reacties uitgeschakeld voor Greenpanel scheidingswanden