Grote boekenkast laten maken

Grote boekenkast laten maken

25 juni 2020 | door: kastengigant

Een boekenkast kan niet groot genoeg zijn

Een grote boekenkast is natuurlijk ideaal voor een enorme boekenverzameling. Maar ook als je niet zo’n uitgebreide boekenverzameling hebt, is zo’n grote boekenkast fijn. Je hoeft namelijk niet elk vak met boeken te vullen. Je kiest per vak wat je erin wilt zetten.
Een afwisseling van vakken met boeken en vakken met planten zorgt voor ‘lucht’ in de kast en past perfect bij de ‘urban jungle‘-trend. Of wissel je boeken af met mooie manden (met deksel), waarin je kleine spullen netjes opbergt. Of show een bijzondere verzameling tussen je boeken. Je kunt een boekenkast op allerlei creatieve manieren inrichten en zo een bijzondere blikvanger in je woonkamer creëren.
b3c314948f799c7d0f34afc6f1da55ef451c05946oQ6HlYCNC
En wie zegt dat je boekenkast persé tegen een wand moet staan? In een grote kamer kun je van je boekenkast een roomdivider maken en zo een knusse werk- of speelplek maken. Of gebruik de boekenkast om een fijne, afgescheiden leeshoek te maken met een comfortabele fauteuil en een staande leeslamp.
Schermafbeelding 2013-11-12 om 1.22.58 PM

Grote boekenkast op maat

Grote boekenkasten maken we in allerlei soorten en maten. Van een hoge boekenkast met ladder tot een grote boekenkast wand met lades. En dan zijn er natuurlijk nog de vakkenkasten met vierkante open vakken.
Omdat we alle boekenkasten op maat maken kan er heel veel. Een kast met allerlei verschillende planken en vakken is erg origineel. Een boekenkast met een combinatie van open vakken en deurtjes geeft een speels effect. Ook met de afwerking kun je alle kanten op. Wij maken boekenkasten voor elk interieur. Of dat nu een Scandinavisch, landelijk, modern of industrieel interieur is.
In onze online configurator kun je zelf je boekenkast ontwerpen, maar je kunt natuurlijk ook een afspraak maken en alle mogelijkheden bespreken met één van onze kastenspecialisten.
boekenkast op maat
 

Lees meer over:
Gepost in Boekenkasten | Reacties uitgeschakeld voor Grote boekenkast laten maken