Grote kledingkasten op maat

Grote kledingkasten op maat

24 september 2015 | door: kastengigant

Een kledingkast is nooit groot genoeg

Wanneer is een kledingkast groot genoeg? Nooit, eigenlijk. Hoe meer kastruimte we hebben voor onze kleding en schoenen, des te meer spullen we kopen om onze kast te vullen. Vaak bepaalt de ruimte, die u in uw slaapkamer of kledingkamer heeft, de grootte van de kledingkast. Als u op zoek bent naar een grote kledingkast is het daarom erg fijn om een kast op maat te kunnen bestellen. Zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw ruimte. Weet u al wat de gewenste maten van uw kast zijn? Vul ze direct in in onze online configurator en stel uw eigen kast samen.
ProEXR File Description=Attributes=channels (chlist)compression (compression): Zip16dataWindow (box2i): [0, 0, 4999, 3199]displayWindow (box2i): [0, 0, 4999, 3199]lineOrder (lineOrder): Increasing YpixelAspectRatio (float): 1.000000screenWindowCenter (v2f): [0.000000, 0.000000]screenWindowWidth (float): 1.000000=Channels=A (half)B (half)G (half)R (half)

Wat gaat zo’n grote kledingkast kosten?

Een grote kledingkast op maat. Dat gaat veel geld kosten, denkt u misschien. En natuurlijk, een grote kledingkast is duurder dan een kleine, standaard kledingkast. Maar ook bij grote kledingkasten op maat zijn er grote prijsverschillen. Wilt u zeker zijn van de scherpste prijs? En geen afbreuk doen aan de kwaliteit van de kast? Laat u dan verrassen door onze mogelijkheden en prijzen. Kies uit draaideuren, schuifdeuren of een inloopkast, vul de maten in en u ziet direct de kosten. Heeft u de precieze maten nog niet? In de configurator voor schuifdeurkasten kunt u kiezen uit veelvoorkomende maten, zodat u toch snel een prijsindicatie krijgt.
draaideurkasten

Een inloopkast, dat kan natuurlijk ook

Grote kledingkasten zijn er in allerlei soorten en maten. Draaideuren of schuifdeuren, landelijk of klassiek, met of zonder spiegeldeuren, u bepaalt het zelf. Goed om te weten: een kledingkast kunt u online tot maximaal 5,9 m breed bestellen. Is zo’n grote kledingkast niet groot genoeg? En heeft u wel nog een kamer over? Kies dan voor een inloopkast. Een inloopkast is de droom van elke kledingliefhebber. Vaak denken mensen dat zo’n inloopkast wel te duur zal zijn. Misschien kunnen wij u positief verrassen. Bent u benieuwd naar onze prijzen? Gebruik dan de online configurator. U ziet dan meteen hoeveel uw inloopkast gaat kosten.
inloopkast op maat

Advies nodig bij de aankoop van uw kast?

Weet u precies wat u wilt? Dan kunt u online snel en gemakkelijk uw kast samenstellen en bestellen. Bent u er nog niet uit wat de juiste oplossing is of heeft u speciale wensen? Wij komen graag bij u thuis langs voor een persoonlijk advies of kunt naar ons komen. In onze showrooms in Purmerend en Hoofddorp kunt u de kasten bekijken en u uitgebreid laten adviseren over alle mogelijkheden.
 

Lees meer over:
Gepost in Inloopkasten, Kledingkasten, Slaapkamerkasten | Reacties uitgeschakeld voor Grote kledingkasten op maat