Handig zo'n kast op de gang

Handig zo'n kast op de gang

28 juli 2016 | door: kastengigant

Gangkast voor nóg meer opbergruimte

Bent u de overvolle kapstok in uw hal beu of heeft u dringend behoefte aan meer opbergruimte? Een gangkast kan uitkomst bieden. Een gangkast kunt u gebruiken als:

  • garderobekast voor jassen en schoenen
  • schoenenkast voor alleen maar schoenen. Zeker handig in een gezin waar veel gesport wordt. De schoenen stapelen zich dan letterlijk snel op!
  • voorraadkast
  • meterkast (een meterkast kan ook omgebouwd of uitgebouwd worden naar een grote kast)

053d6ccd-7c4e-429c-8121-dcad287617b7

Op maat gemaakte gangkast

Niet alleen de functie van de kast is belangrijk, de uitstraling ook. Een gangkast staat immers in de hal, de plek waar u gasten ontvangt. Voor veel woningen komt er nog de uitdaging bij dat de ruimte in de hal beperkt is. Een op maat gemaakte gangkast is dan vaak de beste, meest efficiënte oplossing. Zo’n kast op maat hoeft niet duur te zijn. Maak kennis met onze vlijmscherpe prijzen: vraag een offerte aan of stel direct uw ideale gangkast samen in onze online configurator en u ziet direct wat de kast gaat kosten.
image1

Nieuwe deur voor een muurkast

Heeft u een ingebouwde muurkast in uw hal of op de overloop die oud of lelijk is, of gewoon niet bij de rest van uw interieur past? Denk dan eens aan de mogelijkheid om een nieuwe schuifdeur voor uw muurkast te plaatsen. Een eenvoudige oplossing voor een muurkast die al zo lang een doorn in uw oog is.
3bca57ef-4c04-4979-98db-6ca76e9f54b3
Wilt u zeker weten dat u de mogelijkheden voor een gangkast of muurkast optimaal benut? Vraag een persoonlijk advies aan en één van onze adviseurs komt bij u langs. Met een ruwe schets, gedetailleerde tekening of een 3D programma kunnen zij u direct laten zien welke mogelijkheden er voor uw hal, gang of overloop zijn. U bent ook van harte welkom in één van onze showrooms.
Afspraak_maken

Lees meer over: , ,
Gepost in Garderobekasten, Opbergkasten, Schoenenkasten | Reacties uitgeschakeld voor Handig zo'n kast op de gang