Handige kastenwand in de garage

Handige kastenwand in de garage

4 mei 2017 | door: kastengigant

Geen garage zonder opbergkast

Soms is het huis letterlijk te klein voor het opbergen van alle spullen. Een kastenwand in de garage kan dan dé oplossing zijn. Kasten in de garage zijn erg fijn voor het opbergen van huishoudelijke zaken, zoals stofzuigers, emmers en schoonmaakmiddelen, en natuurlijk ook voor het opbergen van gereedschap, tuinmateriaal, sport- en fietsspullen.
opbergkast garage

Kastenwand op maat

Als u de beschikbare ruimte optimaal wilt benutten, biedt een op maat gemaakte kast veel voordelen. Bovendien kunt u zelf de uitstraling en de indeling bepalen. Een garage vraagt vaak om een maatwerk-oplossing. Zo maken wij gewoon een plafondhoge kast op maat als er rails voor uw garagedeur over het plafond lopen. Ook een koof op de muur is geen probleem. Daar werken wij gewoon omheen.
Herkenbare ‘problemen’? Mail ons een foto van uw garage en vertel ons wat uw wensen zijn. U ontvangt zo snel mogelijk een advies op maat én een scherpe prijs!
verlaagde kast ivm garagedeur

Alleen schuifdeuren

Heeft u al een stelling of legplanken aan de garagemuur? En wilt u niet elke keer tegen alle spullen aankijken als u de garage binnenkomt? Plaats schuifdeuren voor uw open kast en uw garage ziet er direct opgeruimd uit. Voor hoge garages raden wij de Green Panel schuifdeuren aan: een uniek materiaal dat licht van gewicht, milieuvriendelijk en geluidsabsorberend tegelijk is. De Green Panel wanden maken we op maat tot een maximale hoogte van 5000 mm.
greenpanel

Wasmachine wegwerken in een kast

Als kastenexpert van Nederland hebben we elk type kast wel ergens geplaatst. Ook met garagekasten hebben we veel ervaring.
garagekast
Wist u dat veel mensen hun wasmachine en droogtrommel in de garage of bijkeuken plaasten? En dan is het natuurlijk fijn om alles netjes weg te werken in een mooie opbergkast. Onlangs maakten wij onderstaande draaideurkast op maat voor de wasmachine en droger en plaaststen deze in de garage van de klant. Met bovenin nog een handig opbergvak voor wasmiddelen, strijkijzer en schoonmaakspullen (een veilige plek met kleine kinderen in huis).
Benieuwd naar de kasten die we hebben gemaakt voor andere projecten? Op ons fotoblog kunt u met ons meekijken.
 

Lees meer over:
Gepost in Kasten op maat, Opbergkasten | Reacties uitgeschakeld voor Handige kastenwand in de garage