Hang- of legkast voor uw kleding?

Hang- of legkast voor uw kleding?

20 augustus 2015 | door: kastengigant

Een hangkast…

De uitstraling van een kledingkast moet precies uw smaak zijn en bij de inrichting van uw slaapkamer passen. Ook de binnenkant van uw kast is belangrijk. Met de indeling van uw kastinterieur krijgt u elke dag te maken als u uw kleding opruimt en uitzoekt. Belangrijk dus, om een goede keuze te maken bij de inrichting van uw kast. Bestaat uw garderobe uit jurken, blouses, tunieken en jasjes? Dan doet u er goed aan om een hangkast te kopen voor uw kleding. Uw garderobe wordt in een hangkast overzichtelijk getoond en kreukt of vouwt niet als u het ophangt.
kledingkast met spiegel

Een legkast…

Zoekt u een kledingkast voor uw kind, met vooral ruimte voor truien, broeken, shirts en ondergoed? Of wilt u een extra kast voor sportkleding, t-shirts, spijkerbroeken of kleren die u niet direct nodig heeft? Dan is een legkast de beste keuze. Een legkast is ideaal voor kleding die gemakkelijk op te vouwen is of voor winterkleding die u in de zomer even uit het zicht wilt leggen. Ook voor beddengoed, handdoeken en linnengoed is een legkast ideaal.
witte kledingkast

Of een hanglegkast?

Wilt u profiteren van de voordelen van zowel een hang- als een legkast? Kies dan voor de combinatie en ga voor een hanglegkast. Vooral voor grote kledingkasten, zoals een inloopkast of een inbouwkast, is een hanglegkast een verstandige keuze. Met een hanglegkast kunt u uw hele garderobe in één kast overzichtelijk rangschikken en opbergen. Inventariseer eerst goed hoeveel hang- en legruimte u nodig heeft en stel uw eigen kastinterieur online samen.
Schermafbeelding 2015-05-26 om 1.38.35 PM

Kastinrichting op maat

Bij elke kledingkast kunt u de inrichting helemaal zelf bepalen. Hangruimte, legruimte, ladeblokken of accessoires zoals een schoenenrek of riemhouder, aan u de keuze. Wilt u snel zelf aan de slag met het ontwerpen van uw ideale hang- en/of legkast? Stel dan direct online uw kledingkast samen. U ziet ook direct wat de kosten zijn van uw hanglegkast. Heeft u nog vragen of wilt u graag een persoonlijk advies? Wij helpen u graag!
Schoenkast

Lees meer over: , ,
Gepost in Garderobekasten, Kledingkasten | Reacties uitgeschakeld voor Hang- of legkast voor uw kleding?