Het nut van een ladenblok in uw kledingkast

Het nut van een ladenblok in uw kledingkast

9 juni 2016 | door: kastengigant

Kastdetail: het ladenblok

Veel mensen denken bij de aanschaf van een nieuwe kledingkast niet aan een ladenblok. De indeling van een kast beperkt zich vaak tot hang- en legruimte. En dat is jammer, want een ladenblok brengt een aantal fijn, praktische voordelen met zich mee.
We gaan er even van uit dat u de kledingkast voor al uw kleding wilt gebruiken, dus ook voor ondergoed, sokken, panty’s en accessoires. Uiteraard kunt u deze spullen op een legplank leggen of sjaals aan een kledinghanger hangen, maar het oogt snel rommelig én u benut uw ruimte zeker niet zo efficiënt mogelijk.
moderne-linnenkast

Lades in uw kledingkast

De oplossing is eenvoudig, namelijk een ladeblok in uw kledingkast. Niet alleen voor ondergoed en sokken is een ladenblok een ideale oplossing. Wat dacht u van fris gestreken overhemden. In een ladenblok blijven ze perfect in de plooi. Het geeft ook zo’n fijn opgeruimd gevoel, zo’n lade waarin alles zo lekker geordend is. Bovendien is een ladenblok niet alleen praktisch, het staat ook heel erg mooi in uw kast.
kledingkast opruimen

Luxe of standaard ladenblok

De ladenblokken zijn verkrijgbaar in een standaard of een luxe uitvoering (beiden wél met softclose systeem). Een lade van het luxe ladenblok kunt u helemaal uit de kast trekken. Bij een standaard lade blijft 10 cm in het kastinterieur zitten. U kunt verder kiezen uit maar liefst 5 verschillende grepen of lades zonder grepen, waarbij  u met het push-to-open systeem de lades eenvoudig opent.
ladeverdeler kledingkast
Benieuwd wat de prijzen zijn van de verschillende opties en uitvoeringen? Ga naar onze online configurator en stel uw eigen kastinterieur samen. De kosten en mogelijkheden ziet u meteen. Liever een persoonlijk advies? Dat kan natuurlijk ook.
Afspraak_maken

Lees meer over: ,
Gepost in Kledingkasten, Slaapkamerkasten | Reacties uitgeschakeld voor Het nut van een ladenblok in uw kledingkast