Het nut van een lage kast op maat

Het nut van een lage kast op maat

2 februari 2017 | door: kastengigant

Klein is fijn

Kasten zijn er in alle soorten en maten. Dus ook in een kleiner formaat. Toch staat een lage kast niet altijd op het netvlies van mensen als het gaat om extra opbergruimte, een nieuwe kast voor de slaapkamer of een garderobekast. En dat is zonde, vinden wij als kastenmakers. Want een lage kast kan soms erg praktisch zijn. Wij zetten daarom graag een paar nuttige toepassingen van een lage kast voor u op een rij.
lage kast op maat

Lage kast met hangruimte

We steken meteen van wal met de meest vergeten kastsoort: de lage kast met hangruimte. Wij maken meestal lage kasten met legplanken, maar omdat wij ook het kastinterieur op maat maken, kunt u ook voor lage kastjes met hangruimte kiezen. U kunt er korte jasjes in hangen. En er zijn ook speciale kledinghangers voor sjaals, schoenen en zelfs voor sokken.
Dat maakt van een lage kast met hanggedeelte een ideale garderobekast in de hal of als extra kledingkast in uw slaapkamer. Met wat kaarsjes, een plantje of een paar mooie foto’s op de kast creëert u meteen een gezellige sfeer in de hal of slaapkamer.
lage zolderkast  zolderkast op maat

Trappengat of zolder

Lage kasten zijn ruimtebenutters bij uitstek. Heeft u ruimte onder het trappengat of onder een schuin dak, waar u niet zo goed raad mee weet? Met een lage kast op maat maakt u van die ‘vergeten’ plekken de meest praktische opbergplekken. Denk bijvoorbeeld aan een schoenenkast onder het trappengat of in de hal. Nooit meer rondslingerende schoenen, dat klinkt goed toch?
Een lage kast past ook goed in een (zolder)kamer, die u als studeer- of werkplek gebruikt. De paperassen stapelen zich snel op en als u uw ordners, boeken en papieren in een lage kast met schuifdeuren kunt opbergen, blijft uw werkkamer opgeruimd en netjes.
Schermafbeelding 2015-07-13 om 11.50.15 AM

Lage kast op maat laten maken

Erg belangrijk bij een lage kast: zorg dat de kast perfect past in uw ruimte. Qua afmetingen, maar ook qua stijl en afwerking. U kunt zelf úw lage kast eenvoudig online ontwerpen en bestellen. Heeft u behoefte aan een deskundige blik of wilt u een lage kast laten maken onder een schuin dak? Plan dan een persoonlijk advies in bij u thuis of stuur ons foto’s van uw ruimte en vraag een offerte aan.
woonkamerkast

Lees meer over:
Gepost in Kasten op maat, Opbergkasten, Zolderkasten | Reacties uitgeschakeld voor Het nut van een lage kast op maat