Hip & trendy: een kast zonder deuren

Hip & trendy: een kast zonder deuren

13 augustus 2020 | door: kastengigant

Een open kast zonder deuren

We plaatsen ze steeds vaker: open vakkenkasten zonder deuren. En dan in alle soorten en maten. Van een open kast in de woonkamer, die als roomdivider wordt gebruikt, tot open boekenkasten en open kledingkasten. De inhoud van je kast mag weer gezien worden!
Schermafbeelding 2013-11-12 om 1.22.58 PM
Belangrijk bijkomend voordeel: een open kast is in de meeste gevallen een stuk goedkoper dan een kast met deuren. Logisch, want je hebt alleen een kastinterieur nodig en bespaart dus kosten op het materiaal van de kastdeuren.
b3c314948f799c7d0f34afc6f1da55ef451c05946oQ6HlYCNC

Open boekenkast zonder deuren

Boeken vertellen iets over de lezer. Een boek in je boekenkast is vaak een eerste aanknopingspunt voor een diepgaand gesprek met je bezoekers. Dus laat je boeken zien. Voorkom dat je boekenkast rommelig oogt door je kast mooi te stylen. Je kunt je boeken op kleur sorteren voor een opgeruimd effect. Of wissel je boeken af met groepjes kamerplanten als je wel van een urban jungle-sfeer houdt.
Als je je boekenkast op maat laat maken, kun je het uiterlijk én de indeling van je kast helemaal afstemmen op jouw boekenverzameling. Dus denk goed na over welke boeken (en andere items) je in je kast wilt plaatsen en pas de indeling daarop aan. Zo ontwerp je een unieke boekenkast!
boekenkast op maat

Open kledingkast zonder deuren

Ook je kleding hoef je niet achter slot en grendel te bewaren. Houd je van mooie kleding of heb je een fantastische collectie schoenen? Laat ze lekker zien! Het fijne van een open kledingkast is bovendien dat je in één oogopslag een overzicht hebt van je hele kledingcollectie.
vakkenkast
Twijfel je nog over een kledingkast mét of zonder deuren? Kies dan voor het beste van beide werelden en laat een half open en half dichte kast maken. De mooiste kleding plaats je in het open gedeelte en wat je niet wilt laten zien, berg je op achter de deurtjes.

Een op maat gemaakte kast

Wil je je open kast op maat laten maken? Zodat je de kast kunt laten inbouwen in een bestaande nis? Of omdat je een kast met een unieke indeling wilt maken? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs (in de showroom of bij je thuis) om alle mogelijkheden te bespreken. Je kunt ook alvast aan de slag gaan in onze online kastenconfigurator waar je je kastinterieur zelf kunt ontwerpen.
winkelinrichting kasten

Lees meer over: ,
Gepost in Open kast zonder deuren | Reacties uitgeschakeld voor Hip & trendy: een kast zonder deuren