Hippe hoekkast, vormgegeven door MiC Styling

Hippe hoekkast, vormgegeven door MiC Styling

2 juli 2015 | door: kastengigant

Hippe hoekkast

IMG_9781 (1)
Sinds kort kunt u in onze showroom deze prachtige hoekkast bewonderen. We hebben al menig compliment in ontvangst mogen nemen over de leuke combinatie van kleuren. Maar alle complimenten behoren toe aan interieurstyliste Michelle Tijveleijn van MiC Styling.
We wilden graag een extra mooie hoekkast laten ontwerpen volgens de laatste woontrends. Door een professionele interieurstylist(e), die met een creatieve, frisse blik naar de mogelijkheden van onze op maat gemaakte kasten kijkt. En dat is precies wat Michelle heeft gedaan. Het was ontzettend leuk en leerzaam om met haar samen te werken. Zorgvuldig heeft zij de kleuren gekozen voor deze hoekkast: schuifdeuren in een robuust houtdecor (Jackson dennen) in combinatie met de kleur basalt. Hier worden wij blij van!

Meer over Michelle’s keuze

Natuurlijk willen we weten waarom Michelle voor schuifdeuren in deze kleuren gekozen heeft. Michelle, die dagelijks interieuradvies aan particulieren en bedrijven geeft, legt uit:

“Het houtdecor Jackson Dennen is nieuw in de collectie en erg mooi om mee te werken. Dus die wilde ik gelijk gebruiken. Om de bijzondere ‘look’ nog beter naar voren te laten komen, wilde ik er een strakke en neutrale kleur naast plaatsen. Door het contrast wordt de bijzondere, stoere structuur van het houtdecor versterkt. Door de combinatie van verschillende materialen, past deze hoekkast bij veel verschillende interieurstijlen. Bij een heel modern interieur kan het stoere houtdecor een al te strakke ‘look’ doorbreken. Ook in een landelijke woning past deze kast heel goed.”

Wilt u ook een kast met dit prachtige houtdecor? Dan heeft Michelle nog een handige tip voor u:

“Het houtdecor heeft veel verschillende tinten. Kies voor de effen schuifdeuren een kleur die hier in terugkomt én past bij de rest van de meubels en kleuren in uw ruimte. Heeft u bijvoorbeeld veel grijstinten in uw interieur? Wees dan voorzichtig met een crème kleur, dit kan samen met grijs een beetje smoezelig worden. Kies dan liever voor deuren in een effen grijstint. Dat past ook heel mooi bij dit houtdecor.”

Schermafbeelding 2015-06-29 om 11.30.00 AM

Ontwerp uw eigen hoekkast

Bent u geïnspireerd door het kleuradvies van Michelle en wilt u uw eigen hoekkast samenstellen en op maat laten maken? Breng een bezoek aan onze showroom of maak een afspraak voor persoonlijk advies bij u thuis.
Afspraak_maken
 

Lees meer over:
Gepost in Hoekkasten, Kasten op maat, Schuifdeuren | Reacties uitgeschakeld voor Hippe hoekkast, vormgegeven door MiC Styling