Hoe gaat u uw nieuwe kast indelen?

Hoe gaat u uw nieuwe kast indelen?

15 september 2016 | door: kastengigant

De indeling van een kledingkast

‘Het gaat niet om het uiterlijk’. Deze uitspraak horen we vaak als het gaat om de liefde. Niet alleen in relaties is de inhoud belangrijker dan de looks. Wat dacht u van een kledingkast? Deze kan van de buitenkant nog zo mooi zijn; zonder een goed doordachte kastindeling, die past bij uw behoeften, zult u er niet optimaal van genieten. Gelukkig kunt u de indeling van uw kast helemaal op maat laten maken. Als onderdeel van een compleet nieuwe kast met deuren, maar ook als u alleen naar een open kastinterieur op zoek bent.

hoekkledingkast

Hoe bepaalt u de juiste kastindeling?

Wilt u het echt goed aanpakken? Begin dan met een inventarisatie van uw kleding en sorteer alles op type (sportkleding, jurken, overhemden, jasjes, lingerie, etc.) Heeft u bijvoorbeeld veel lange jassen? Dan kan het erg handig zijn om een smalle kastmodule met alleen een hangroede toe te voegen aan uw kastindeling. Bepaal wat u graag wilt ophangen en welke items u wilt leggen.
Wilt u uw linnengoed, handdoeken, schoenen en sieraden ook het liefst in uw nieuwe slaapkamerkast opbergen? Maak dan een goede inschatting van de benodigde ruimte.
ladeverdeler kledingkast

Kies voor comfort

Een kastinterieur gaat verder dan alleen de keuze tussen hang- en legruimte. Het zijn de extra kastaccessoires die van een standaard kledingkast uw eigen op maat gemaakte kast maken.
Draagt u veel rokken? Kies dan voor zo’n handige rokkendrager. Lingerie bergt u netjes en overzichtelijk op in een ladenblok. En dan zijn er nog pantalonhouders, riemhouders en uittrekbare legplanken, die voor u het verschil kunnen maken tussen een standaard kast en een droomkast.
Schermafbeelding 2015-05-26 om 1.38.35 PM

Vindt u het lastig om de juiste kastindeling te bepalen?

Vraag ons gerust om advies en profiteer van onze jarenlange ervaring met maatwerk kasten. Plan een afspraak in met één van onze adviseurs bij u thuis of breng eens een bezoekje aan één van onze showrooms in Purmerend of Hoofddorp.
Afspraak_maken

Lees meer over: ,
Gepost in Kledingkasten, Slaapkamerkasten | Reacties uitgeschakeld voor Hoe gaat u uw nieuwe kast indelen?