Hoe organiseer je een inloopkast?

Hoe organiseer je een inloopkast?

5 november 2014 | door: kastengigant

Kleding netjes opbergen

Wilt u een inloopkast, zodat u uw kleding netjes en overzichtelijk kunt opbergen? Dit gaat alleen lukken als uw spullen een vaste plek krijgen in uw walk-in closet. Wij raden u dan ook aan om voorafgaand aan uw aankoop goed na te denken over hoe u uw inloopkast wilt organiseren. Anders ontbreekt moet u straks alsnog op zoek naar uw spullen. En dat was nu nét niet de bedoeling van uw nieuwe aankoop…
broekenrek

Inloopkast samenstellen

U heeft het meeste plezier van uw nieuwe inloopkast als u deze goed organiseert. Investeer daarom in een kastinterieur. Met een duidelijke kastindeling heeft u niet alleen voldoende ruimte maar ook veel opbergmogelijkheden. Begin met het sorteren van uw kleding en accessoires. Bepaal welke kleding u hangend wilt opbergen en hoeveel legruimte u nodig heeft. Vergeet niet dat planken niet alleen geschikt zijn om kleding op te leggen. Ze kunnen ook dienst doen als opbergplek voor tassen of hoeden.
Schoenenrek

Inloopkast accessoires

Maak gebruik van kleine ruimtes om een uittrekbaar broekenrek te plaatsen. Onderin uw inloopkast kunt u makkelijk lades installeren. Deze zijn ideaal voor sokken, ondergoed en accessoires. Natuurlijk hoort er in iedere inloopkast ook een uitgebreid schoenenrek te staan. Om u een handje te helpen bij al deze keuzes is er de kastinterieur configurator. U zult merken dat het zorgvuldig organiseren van uw inloopkast zich later zal terugverdienen!

Lees meer over: , ,
Gepost in Inloopkasten, Kledingkasten | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *