Hoe richt u een loft ruimte in?

Hoe richt u een loft ruimte in?

28 januari 2015 | door: kastengigant

loftdeuren

Inrichten van een loft

Een loft inrichten kan een hele uitdaging zijn. Wilt u het open en industriële karakter van uw loft bewaren? Maak dan de industriële elementen van het oude pand zoveel mogelijk zichtbaar. Woont u in een nieuwbouw loft? Ga dan op zoek naar oude industriële meubels en accessoires. Kies voor robuuste, grote meubelstukken. En gebruik stoere materialen, zoals ijzer, staal, steen, beton en ruw hout.
loftdeuren raffito

Hoge kasten als scheidingswand

Het indelen van de grote, open loftruimte is vaak moeilijker dan u denkt. Hoe maakt u zo’n grote loft leefbaar en gezellig? Door de ruimte te verdelen in gezellige hoeken en leefruimtes met voldoende privacy te creëren. Hoge kasten zijn ideale ruimteverdelers. De kasten dienen niet alleen als scheidingswand, maar het zijn natuurlijk ook gewoon opbergkasten waarin u uw kleding, boeken en andere spullen kwijt kunt. Multifunctioneel dus! Door de kasten vrij in de ruimte te plaatsen, behoudt u het open karakter van de loft. Als kastdeuren raden wij u de speciale loft schuifdeuren van Raffito aan.
grepen loftdeur       loftdeur grepen

Raffito loft deuren

De robuuste schuifdeuren van Raffito (28 mm dik) passen perfect bij de stoere, industriële sfeer van een loft. Deze kastdeuren van Italiaans design hebben een schitterende, matte uitstraling. Uniek aan de loft schuifdeuren is de duidelijk zichtbare en voelbare structuur.
De deuren zijn verkrijgbaar in drie natuurlijke houtprints en twee industrieel ogende grijstinten. Speciaal voor de loftdeuren hebben wij 2 stoere grepen aan ons assortiment toegevoegd: Nuovo Satijn en Presa Satijn. Deze grepen passen perfect bij het design van de loft deuren.
Overigens staan deze deuren niet alleen mooi in een loft woning of appartement. Wij plaatsen de loftdeuren ook vaak bij bedrijven en kantoren!!
loft kasten

Loft kasten op maat

U kunt niet alleen de loftdeuren, maar ook het kastinterieur van uw loft kasten helemaal op maat samenstellen. U bepaalt zelf of u uw kast wilt voorzien van legplanken, een hanggedeelte, laden of andere kastaccessoires.
Maak een afspraak met één van onze kastenspecialisten. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden. Bijvoorbeeld over de nieuwste softclose-optie, waardoor de middelste deur van een 3-deurs schuifdeurkast nu twee kanten op kan schuiven. U kunt natuurlijk ook één van onze showrooms bezoeken. Zowel in onze showroom in Purmerend als in Hoofddorp treft u een uitgebreide presentatie van de loftdeuren aan.
Afspraak_maken

Lees meer over: , , , ,
Gepost in Schuifdeuren, Schuifdeurkasten, Werkplek inrichten | Geen Reacties »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *